A ArdaFebrix Kilopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #1 OMSI 2 oynamak istiyorum fakat DLC'siz olarak almak ile crackli indirmek arasında kaldım. DLC olmadan sarar mı sizce?
OMSI 2 oynamak istiyorum fakat DLC'siz olarak almak ile crackli indirmek arasında kaldım. DLC olmadan sarar mı sizce?
Lukass Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 597 Çözümler 9 Yer İzmit 29 Aralık 2022 #2 Oyun 90 lira edecek bir oyun değil. Bana sorsan 10 liradan fazlası israf bu oyun için. Crack link atardım ama korsana destek yok
Oyun 90 lira edecek bir oyun değil. Bana sorsan 10 liradan fazlası israf bu oyun için. Crack link atardım ama korsana destek yok
A ArdaFebrix Kilopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #3 Lukass dedi: Oyun 90 lira edecek bir oyun değil. Bana sorsan 10 liradan fazlası israf bu oyun için. Crack link atardım ama korsana destek yok Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam bakayım ben o zaman
Lukass dedi: Oyun 90 lira edecek bir oyun değil. Bana sorsan 10 liradan fazlası israf bu oyun için. Crack link atardım ama korsana destek yok Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam bakayım ben o zaman