Omuriliğim kaymış olabilir mi?

FutureLight

Hectopat
Top oynarken bir anda bir şey oldu ve sırtımda acayip bir ağrı çıktı. Sol omzum sağ omzumdan yukarıda duruyor genelde ayrıca otururken, kalkarken ve sola çevirirken ağrı şiddetleniyor. Biraz araştırdım ameliyat korsa falan yazıyordu ameliyata girmek istemiyorum. Sizce geçici bir şey olabilir mi ağrı kesicilerle yoksa işim bitmiş midir?

Top oynarken bir anda bir şey oldu ve sırtımda acayip bir ağrı çıktı. Sol omzum sağ omzumdan yukarıda duruyor genelde ayrıca otururken, kalkarken ve sola çevirirken ağrı şiddetleniyor. Biraz araştırdım ameliyat korsa falan yazıyordu ameliyata girmek istemiyorum. Sizce geçici bir şey olabilir mi ağrı kesicilerle yoksa işim bitmiş midir?

Doktora görünmeniz daha iyi olacak.

Öncelikle Merhabalar Bendede Aynı Durum Söz Konusuydu Omuzda Skolyoz Diye Düşündüm Doktora Gittim Ve Evet Doğru Tahmin Öyle Çıktı Doktor Çok İlerlememiş Dedi Birkaç Hareket (Klas Hazır Kağıtlarda Olandan) Barfiks Çekmeden Asılma Asılabildiğin Kadar Ve Fazlaca Spora Ara Verme Yada Bırakma Fitnessa Ben Ara Verdim Geçmedi Ama Gitmeyi Düşünüyorum Sonra Birde Yüzmeye Gitmeyi Önerdi Dikkatli Olun Tek Elinizle Ağır İşler Yapmayın Eğer Yapacak İseniz Bile Düzelmesi İçin Yapın Yani Kendiniz Anlarsınız Sol Tarafa Ağır Alsam Sola Yatacak Omurgam Diye Düşünün Ama Kafanıza Görede Düşünmeyin Son Olarak 3 Ayda 1 Kontrol Dahada Arttığı Hissedilirse Hemen Kontrol Açı Artarsa Ameliyatla Platin Yada Korsa Takılabilir Temkinli Olmakta Ve Kendinize Dikkat Etmekte Fayda Var Gerçi Ben Üzerine Düşmüyorum İşlerimden Zaman Kalmıyor Ama Siz Sakın İhmal Etmeyin Bu Arada Büyük İhtimal Ağrıyla Detaylı Bakınca Fark Ettiniz Ondan Öncede Vardı Korku Yapmayın Doktora Gözükün Derim Büyük İhtimal Benimkininde Derecesi Arttı Neyse Geçmiş Olsun İyi Günler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı