berkays55 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 4 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, dün omuzum çıktı ve doktor omuz askısı verdi. Ancak ben gece bu askıyı sıkılıp çıkardım. Ancak kolum hâlâ doktorun söylediği pozisyonda duruyor, bu bir sikinti yaratır mı? Çok terletiyor ve bunaltıyor omuz askısı.
Arkadaşlar merhaba, dün omuzum çıktı ve doktor omuz askısı verdi. Ancak ben gece bu askıyı sıkılıp çıkardım. Ancak kolum hâlâ doktorun söylediği pozisyonda duruyor, bu bir sikinti yaratır mı? Çok terletiyor ve bunaltıyor omuz askısı.
kotlinist Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 423 Çözümler 4 4 Eylül 2021 #2 Doktorun tavsiyesine uymayıp burada tanımadığın ne olduğu belli olmayan insanların tavsiyesini mi istiyorsun? Sağlık şakaya gelmez.
Doktorun tavsiyesine uymayıp burada tanımadığın ne olduğu belli olmayan insanların tavsiyesini mi istiyorsun? Sağlık şakaya gelmez.
lain7 Centipat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 893 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #3 Doktora sorun.