ahmet.y Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar omuz için barbell shoulder pres mi yoksa dumbell shoulder pres mi daha etkili?
krekeas Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #2 İkisi de birbirine yakın derecede etkili hocam hangisini seviyorsan hangisinde daha iyi olduğunu düşünüyosan bence onu yapmalısın. Ben hep öyle yapıyorum şu an smith machine shoulder press çok hoşuma gidiyor ve onu yapıyorum.
İkisi de birbirine yakın derecede etkili hocam hangisini seviyorsan hangisinde daha iyi olduğunu düşünüyosan bence onu yapmalısın. Ben hep öyle yapıyorum şu an smith machine shoulder press çok hoşuma gidiyor ve onu yapıyorum.
OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.510 Çözümler 5 11 Nisan 2025 #3 ahmet.y dedi: Arkadaşlar omuz için barbell shoulder pres mi yoksa dumbell shoulder pres mi daha etkili? Genişletmek için tıkla... Fark etmez.
ahmet.y dedi: Arkadaşlar omuz için barbell shoulder pres mi yoksa dumbell shoulder pres mi daha etkili? Genişletmek için tıkla... Fark etmez.