Rynze Centipat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #1 İnternette kitap ararken On Kişiydiler kitabı ilgimi çekti, alacaktım ama aklıma bir şey takıldı. Kitabın 3-4 tane farklı baskısı var ve sayfa sayıları farklı. Hangi baskısını almamı tavsiye edersiniz?
İnternette kitap ararken On Kişiydiler kitabı ilgimi çekti, alacaktım ama aklıma bir şey takıldı. Kitabın 3-4 tane farklı baskısı var ve sayfa sayıları farklı. Hangi baskısını almamı tavsiye edersiniz?
yusufylmz_26 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 801 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo İdeapad Gaming 3 GTX 1650 Ti Ryzen 5 4600h 16 GB Ram Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #2 On Kişiydiler - On Küçük Zenci : Agatha Christie, Çiğdem Öztekin: Amazon.com.tr: Kitap On Kişiydiler - On Küçük Zenci : Agatha Christie, Çiğdem Öztekin: Amazon.com.tr: Kitap www.amazon.com.tr Bu iyidir. Güncel baskı zaten.
On Kişiydiler - On Küçük Zenci : Agatha Christie, Çiğdem Öztekin: Amazon.com.tr: Kitap On Kişiydiler - On Küçük Zenci : Agatha Christie, Çiğdem Öztekin: Amazon.com.tr: Kitap www.amazon.com.tr Bu iyidir. Güncel baskı zaten.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 17 Ağustos 2023 #3 Agatha Christie'nin tüm kitapları için Altın Kitaplar haricinde yayın önermezdim. @yusufylmz_26'nın önerisi alınabilir.
Agatha Christie'nin tüm kitapları için Altın Kitaplar haricinde yayın önermezdim. @yusufylmz_26'nın önerisi alınabilir.