Ona aşık olduğumu bilmiyor

• Konuyu başlatan cyper
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.480

cyper

Hectopat
Daha fazla  
Sanırım aşık oldum bana karşı soğuk okuluma yeni geldi. Tipim çok yakışıklı değilim öz güven güven sorunu yok konuşurum ama onunla konuştuğum zaman hep kısa sürüyor veya konuşmaya çalıştığım an sal beni diyor benden bir şey istediği zaman yapıyorum ona açılmaya karar verdiğim an kalbim sıkıştı yerimde duramayıp korktum. Red yemek istemiyorum konuştuğu birisi var ama sevgilisimi bilmiyorum lisedeyim aşk yeni ama benim hiç sevgilim olmadı hep istedim hep imrendim ona sarılmak istiyorum çok ergence tavırları olan parası olmayan orta boy fikirlerimi dile getiren anksiyetesi olan adamım bu kızı nasıl elde ederim başka kız mı yok diyorlar ama yok ben onu istiyorum engel olamıyorum. Duygularıma hep üzülüp sigara içicem ama yine kayıp birisi çıkıp bu kız senden hoşlanıyor dese mutluluklar içinde sevinç içinde koşup ağlamak istiyorum ama maalesef ders olarak tip olarak kaybım var ne yapacağım bilmiyorum. Nasıl konuşurum nasıl yakışıklı olurum nasıl özgün olurum cesaretim ve öz güvenim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka adam sana soru sormus evet maalesef diyorsun ben sorayim bir de (neden yakışıklı olmadığını düşünüyorsun?)

Kanka kocaman burunlu düzgün olmayan berbat bir saç tipine sahip berbat sivilceler içinde kocaman anla sahip aptala benziyorum.

Kanka kocaman burunlu düzgün olmayan berbat bir saç tipine sahip berbat sivilceler içinde kocaman anla sahip aptala benziyorum.
Valla o zaman hocam öz bakım yapın yapıyorsanızda biraz arttırın ha bide spora basla nolursa olsun vucut her kızın hayır diyemedigi biseydir vucudun cok fit olursa ordanda yırtabilirsin birde muhabbetin sarsın konusmayı bil yani eger kızla flört etmeyi düsünüyorsan diye soyledim

Valla o zaman hocam öz bakım yapın yapıyorsanızda biraz arttırın ha bide spora basla nolursa olsun vucut her kızın hayır diyemedigi biseydir vucudun cok fit olursa ordanda yırtabilirsin birde muhabbetin sarsın konusmayı bil yani eger kızla flört etmeyi düsünüyorsan diye soyledim
Hocam param yok spora yazılmak bende isterimde zaten ailem hiç girmek istemiyorum

Burnunun büyük olması kötü bir şey değil. Diğer saydıklarını ise kendin düzeltebilirsin.

Hocam evet düzletirim genel kültür olarak tarihim ve din felsefem iyi kitap okurum spora desen param yok daha cebinde 5 TL'si bile olmayan adamım birisini kavga et deseniz ben kiminle kavga edeyim cılız zargana bir şeyim dayak yerim.

Hocam param yok spora yazılmak bende isterimde zaten ailem hiç girmek istemiyorum

Hocam evet düzletirim genel kültür olarak tarihim ve din felsefem iyi kitap okurum spora desen param yok daha cebinde 5 TL'si bile olmayan adamım birisini kavga et deseniz ben kiminle kavga edeyim cılız zargana bir şeyim dayak yerim.
İlla dumble a falan gerek yok hergun 30-40 şınav/mekik bide 1 dk plank yapsan etkisi olur ha ama eger dumble vari bisey istiyorsan 1lt su bidonlari al eline onlarla yap herseyin cözümü vardır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı