Gauss0 Zeptopat Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #1 Merhaba, fotolu kimlik kartım olmadığı için Papara hesabımı doğrulayamıyorum. Doğrulanmamış hesap ile Wraith'e Sports'dan oyuncu mouse alabilir miyim? 1900 TL alacağım mouse.
Merhaba, fotolu kimlik kartım olmadığı için Papara hesabımı doğrulayamıyorum. Doğrulanmamış hesap ile Wraith'e Sports'dan oyuncu mouse alabilir miyim? 1900 TL alacağım mouse.
valorantCeren Picopat Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 439 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 İ5 12400F Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2025 #2 Evet 2750TL sinir. Ama online alışveriş yapamazsın.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.177 Çözümler 40 Yer New York 30 Ağustos 2025 #3 Yeni yasal düzenlemeler gereği 25 Ocak 2025 tarihinden itibaren doğrulanmamış hesapların internet harcama işlemleri kapatıldı. İnternet harcaması yapabilmen için hesabını doğrulamalısın. Onaysız hesap harcaması Normalde papara onaylamadan kuplanabiliyordum fakat şimdi harcama yapamıyorum limitimse dolamaz 2 aydır kullanmadım topluluk.papara.com
Yeni yasal düzenlemeler gereği 25 Ocak 2025 tarihinden itibaren doğrulanmamış hesapların internet harcama işlemleri kapatıldı. İnternet harcaması yapabilmen için hesabını doğrulamalısın. Onaysız hesap harcaması Normalde papara onaylamadan kuplanabiliyordum fakat şimdi harcama yapamıyorum limitimse dolamaz 2 aydır kullanmadım topluluk.papara.com