Nikoyazawa Hectopat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 14 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #1 Merhaba, Öncekikle sistemimin özelliklerini atayım: (Sony Vaio SVE1513V1ESI) Intel® HM76 Express chipset 750 GB HDD Intel® Core™ i5-3230M 8 GB DDR3 RAM AMD Radeon™ HD 7650M 2 GB Qualcomm atheros AR9485WB-EG Wireless network adapter Görüldüğü gibi dizüstü bilgisayarım harici ekran kartı kullanıyor, bilgisayarımda switchable teknolojisi yok. AMD ekran kartını iptal edip tamamen Intel onboard ekran kartını kullanabilir miyim?
Merhaba, Öncekikle sistemimin özelliklerini atayım: (Sony Vaio SVE1513V1ESI) Intel® HM76 Express chipset 750 GB HDD Intel® Core™ i5-3230M 8 GB DDR3 RAM AMD Radeon™ HD 7650M 2 GB Qualcomm atheros AR9485WB-EG Wireless network adapter Görüldüğü gibi dizüstü bilgisayarım harici ekran kartı kullanıyor, bilgisayarımda switchable teknolojisi yok. AMD ekran kartını iptal edip tamamen Intel onboard ekran kartını kullanabilir miyim?
Münyr Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 18 Nisan 2020 #2 Evet aygıt yöneticisinden harici ekran kartını devre dışı bırakıp on board kartı kullanabilirsin. İşlemi yapmayı bilmiyorsan araştır yoksa elinde patlayabilir. Üzerimde sorumluluk kalmasını istemiyorum. Artı 0 Eksi
Evet aygıt yöneticisinden harici ekran kartını devre dışı bırakıp on board kartı kullanabilirsin. İşlemi yapmayı bilmiyorsan araştır yoksa elinde patlayabilir. Üzerimde sorumluluk kalmasını istemiyorum.
KS KS Nikoyazawa Hectopat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 14 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #3 Münyr dedi: Evet aygıt yöneticisinden harici ekran kartını devre dışı bırakıp on board kartı kullanabilirsin. İşlemi yapmayı bilmiyorsan araştır yoksa elinde patlayabilir. Üzerimde sorumluluk kalmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef sadece AMD ekran kartı gözüküyor. Ve "Diğer aygıtlar" da tanınmamış sürücü yok. Artı 0 Eksi
Münyr dedi: Evet aygıt yöneticisinden harici ekran kartını devre dışı bırakıp on board kartı kullanabilirsin. İşlemi yapmayı bilmiyorsan araştır yoksa elinde patlayabilir. Üzerimde sorumluluk kalmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef sadece AMD ekran kartı gözüküyor. Ve "Diğer aygıtlar" da tanınmamış sürücü yok.
Münyr Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 18 Nisan 2020 #4 Peki bilgisayarınızda on board ekran kartı olduğuna eminmisiniz. Normalde orada kesinlikle gözükmesi lazım. Artı 0 Eksi
Peki bilgisayarınızda on board ekran kartı olduğuna eminmisiniz. Normalde orada kesinlikle gözükmesi lazım.
KS KS Nikoyazawa Hectopat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 14 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #5 Münyr dedi: Peki bilgisayarınızda on board ekran kartı olduğuna emin misiniz? Normalde orada kesinlikle gözükmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Onboard olmama gibi bir ihtimal var mı? Az önce AIDA64 programında böyle birşey ile karşılaştım. Nasıl Etkin hale getirebilirim? Son düzenleme: 18 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
Münyr dedi: Peki bilgisayarınızda on board ekran kartı olduğuna emin misiniz? Normalde orada kesinlikle gözükmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Onboard olmama gibi bir ihtimal var mı? Az önce AIDA64 programında böyle birşey ile karşılaştım. Nasıl Etkin hale getirebilirim?