Onboard Ekran Kartı Gözükmeme Sorunu

Atakan141

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba fotoğrafta da gördüğünüz gibi opera TS3 gibi gereksiz programları Nvidia ekran kartıyla açıyor, onboard ekran kartı aygıt yöneticisinde veya Nvidia denetim masasında görülmüyor. Ve bu da GTX950'nin çok ısınmasını sağlıyor ve oyunlarda düşük FPS almama neden oluyor bir çözümü var mı?

11.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü bilgisayarlarda denetim masasında ''On Board'' -yerleşik grafik işlemcisi- gözükmez. O entegre grafik işlemcisini seçebilme tarzındaki teknolojiler (Nvidia Optimus Teknolojisi Bknz: Optimus Teknolojisi | NVIDIA) daha çok dizüstü bilgisayarlarda tercih edilir. Sebebi de dizüstü bilgisayarın en optimize şekilde kullanıcılara kullandırtmaktır. Maalesef ki bu teknolojiden masaüstü bilgisayarlarda yararlanamıyoruz. Ayrıca bu olay sizin düşük FPS almanıza yol açacağını pek sanmıyorum. Sisteminizi ayrıntılı yazıp tam olarak hangi oyunlarda düşük FPS aldığınızı yazarsanız seviriniz :)

GPU: GeForce GTX 950
CPU: Intel(R) Core(TM) i3-6098P CPU @ 3.60GHz
Bellek: 8 GB RAM (7.96 GB RAM kullanılabilir durumda)
Şu anki çözünürlük: 1920 x 1080, 60Hz
İşletim sistemi: Microsoft Windows 10 Pro

örneğin lastman,rigorz gibi oyunlarda GTX750ti li pc nin 100 aldığı yerlerde ben 80-85 fps alıyorum

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı