Hayır, gerekmez. Eğer harici ekran kartı taktıysanız zaten dahili ekran kartınız (Intel UHD Graphics 630) devre dışı kalacaktır. Sadece harici ekran kartının sürücüsünün kurulması yeterlidir.
Biliyorum, fakat sağolsun dolar bey bütün planlarımı altüst etti. Böyle kalakaldım. 16GB değil hedef minimum 32GB; ekran kartı ise RTX serisi. Bakalım nasıl olacak
Biliyorum, fakat sağolsun dolar bey bütün planlarımı altüst etti. Böyle kalakaldım. 16GB değil hedef minimum 32GB; ekran kartı ise RTX serisi. Bakalım nasıl olacak
[emoji23] siz baya süper oyuncu pc'si kurmayı planlıyorsunuz sanırım. Dolar çok fena dayak istiyor benden söylemesi. [emoji23][emoji109][emoji110][emoji2935][emoji106]
Ben dizmeye başladığımda dolar 3 civarıydı. Hatta işlemcimi ve anakartımı 1900TL’ye aldım. Şu an işlemcim sadece 3300TL civarı [emoji1] yani 8GB olsun benim olsun diyorum şu an [emoji23]
Ben dizmeye başladığımda dolar 3 civarıydı. Hatta işlemcimi ve anakartımı 1900TL’ye aldım. Şu an işlemcim sadece 3300TL civarı [emoji1] yani 8GB olsun benim olsun diyorum şu an [emoji23]