Onboard ekran kartının performansı nasıl artar?

BED040

Centipat
Daha fazla  
Yakın zamanda ekran kartımı yaktım ve şu an onboarddan devam ediyorum. Fakat bayağı bir performans düşüklüğü yaşıyorum.
İnternetten bazı videolara baktım BIOS'tan yükselten var fakat benim BIOS'um desteklemiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Anakart: P5KPL-AM SE ASUS.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski nesil anakart, maalesef yapabileceğin bir şey yok.
Oyun oynamayacak iseniz 2.el alacağınız 70-80 liralık bir kart işinizi görür.

Onboard bir kişinin başına gelebilecek en kötü şeydir. Özellikle dizüstü olunca insanın içine oturmuyor değil. İçinde ekran kartı var ama çalışmıyor. Çok ağrıma gitmişti o dönemler.

Eski nesil anakart, maalesef yapabileceğin bir şey yok.
Oyun oynamayacak iseniz 2.el alacağınız 70-80 liralık bir kart işinizi görür.

Fazlasıyla CS GO tarzı oyun oynuyorum PUBG Lite oynatabilsin istiyorum Letgo'dan R7 240 ve 550 Ti buldum acaba hangisini almalıyım?

Fazlasıyla CS GO tarzı oyun oynuyorum PUBG Lite oynatabilsin istiyorum Letgo'dan R7 240 ve 550 Ti buldum acaba hangisini almalıyım?

Tavsiyem 2gb vram li biraz daha güncel kartlara bakman. R7 260x - r7 265 - gtx 750ti maksimum 300-350tl den fazla verme bunlara ama.

Diğer sistem özelliklerin nedir ?

Tavsiyem 2 GB VRAM'li biraz daha güncel kartlara bakman. R7 260X - R7 265 - GTX 750 Ti maksimum 300-350TL'den fazla verme bunlara ama.

Diğer sistem özelliklerin nedir?

Düşük bir sistemim var:
İşlemci: Core 2 Duo E8400
PSU: 350 Watt
RAM: 3 GB 800 MHz
Darboğaz yapmadığını düşünerek alacağım

Düşük bir sistemim var:
İşlemci: Core 2 Duo E8400
PSU: 350 Watt
RAM: 3 GB 800 MHz
Darboğaz yapmadığını düşünerek alacağım
İmkanın varsa o PC’ye masraf etmeyip dolar düştüğünde yeni sistem topla.

İmkanın varsa o PC’ye masraf etmeyip dolar düştüğünde yeni sistem topla.

Maalesef burs alıyorum onla bir kere paramı biriktirmeye çalıştım fakat ihtiyaçlar için çatır çatır götürdüler paramı :/

İşlemcinizi 2.el uygun fiyatlı Quad Core bir işlemci ile değişin, 60-70tl ye bulunabiliyor.
Ram ide minimum 4 GB yapın. 2.el 2Gb ddr2 ramler 20-30tl

R7 240 gibi bir kartla, dediğin oyunları rahatlıkla oynarsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…