Onboard Ekran Kartıyla Çift Monitör Kullanılabilir mi?

Wicker10

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben şu an 1 adet monitörü HDMI üzerinden ekran kartına bağlı olacak şekilde kullanıyorum. Acaba dandik bir 2. monitör bulsam, onboard olarak bağlasam olur mu? Ana ekranda ekran kartının gücüyle oyun oynarken, yan ekranda video izlemek ya da internete girmek için kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Ben şu an 1 adet monitörü HDMI üzerinden ekran kartına bağlı olacak şekilde kullanıyorum. Acaba dandik bir 2. monitör bulsam, onboard olarak bağlasam olur mu? Ana ekranda ekran kartının gücüyle oyun oynarken, yan ekranda video izlemek ya da internete girmek için kullanabilir miyim?
Onboard ekran kartınız nedir? Ve işlemciniz?

Onboard ekran kartınız nedir? Ve işlemciniz?
Ekran Kartım: MSI GTX 1060 GAMING X 6G
İşlemcim: INTEL CORE I5 8600
Ekran kartının diğer çıkışlarını kullansanız daha sağlıklı olmaz mı?
Evet öyle de benim ekran kartında 1 tane HDMI çıkışı var diğerleri Display Port'tu sanırsam. Elimde dönüştürücü olmadığı için deniyemedim fakat anakarta birini takıp diğerini de ekran kartına takıp denediğimde 2 ekrana da gitmemişti görüntü.

Böyle bir şey mümkün değil diye biliyorum. Ekran kartına takar isen Oyun oynarken yan tarafta film falan açılır onda sıkıntı yok ama 2.monitördeki bir yere tıklar isen oyunun bulunduğu monitör masaüstüne atıyor diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı