SHaWK Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 81 Çözümler 1 27 Ağustos 2020 #1 Onboard kullanıyorum, bilgisayarım dizüstü ekran kartım yandığı için onboard kullanıyorum. Bilgisayarı açıyorum ekran kartını devre dışı bırakıyorum. Ama kendi kendine devreye giriyor bu sefer oyun oynayamıyorum nasıl düzeltilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2020
Onboard kullanıyorum, bilgisayarım dizüstü ekran kartım yandığı için onboard kullanıyorum. Bilgisayarı açıyorum ekran kartını devre dışı bırakıyorum. Ama kendi kendine devreye giriyor bu sefer oyun oynayamıyorum nasıl düzeltilirim?
Çözüm kt2 27 Ağustos 2020 Eğer Windows 10 kullanıyorsanız Grafik Ayarları kısmından oyunlara onboard GPU' nuzu atamayı deneyin.
Eğer Windows 10 kullanıyorsanız Grafik Ayarları kısmından oyunlara onboard GPU' nuzu atamayı deneyin.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.327 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #2 Yanlış bilgi Ekran kartını çıkart. Artı 0 Eksi
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 27 Ağustos 2020 #3 Eğer Windows 10 kullanıyorsanız Grafik Ayarları kısmından oyunlara onboard GPU' nuzu atamayı deneyin. Son düzenleme: 27 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Eğer Windows 10 kullanıyorsanız Grafik Ayarları kısmından oyunlara onboard GPU' nuzu atamayı deneyin.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #4 Hocam böyle bir konu hatırlıyorum. Harici ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp deneyin. Yine olmazsa teknik servise başvurun. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Hocam böyle bir konu hatırlıyorum. Harici ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp deneyin. Yine olmazsa teknik servise başvurun. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal
KS KS SHaWK Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 81 Çözümler 1 27 Ağustos 2020 #5 SHER-LOCKED dedi: Ekran kartını çıkart. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım dizüstü. kt2 dedi: Eğer Windows 10 kullanıyorsanız Grafik Ayarları kısmından oyunlara onboard GPU'nuzu atamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun ya şükür çok teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
SHER-LOCKED dedi: Ekran kartını çıkart. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım dizüstü. kt2 dedi: Eğer Windows 10 kullanıyorsanız Grafik Ayarları kısmından oyunlara onboard GPU'nuzu atamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun ya şükür çok teşekkür ederim.