Onboard ve ekran kartını iki monitöre bölme

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Ekran kartı
GTX 1050 Ti
Anakart
ASUS H81M-P Plus
İşlemci
i5 4570
2. bir PC kurdum oyun falan oynamayacağım bir monitörü ekran kartına bir monitörü onboarda taktım ikisinden de görüntü alabiliyorum ama iki ekran arasında geçiş yapamıyorum sanki farklı PC'ye bağlamışım yani çift monitör olarak kullanamıyorum. Yani bunu nasıl hallederim acaba?

İkisinden de aynı anda görüntü alınamaz diye biliyorum. Eğer çift ekran kullanmak istiyorsanız ikisini de ekran kartına bağlamanız gerekir.

Rica ederim, dediğim şekilde çözdüyseniz çözüm olarak işaretler misiniz?

İkisinden de aynı anda görüntü alınamaz diye biliyorum. Eğer çift ekran kullanmak istiyorsanız ikisini de ekran kartına bağlamanız gerekir.

Eğer dahili grafik biriminin performansı daha yüksekse attığım ürünü kullanmanı tavsiye ederim ama harici ekran kartının performansı daha yüksekse dahili grafik birimini hiç karıştırma zaten.

Eğer dahili grafik biriminin performansı daha yüksekse attığım ürünü kullanmanı tavsiye ederim ama harici ekran kartının performansı daha yüksekse dahili grafik birimini hiç karıştırma zaten.

Rica ederim, dediğim şekilde çözdüyseniz çözüm olarak işaretler misiniz?

Hiç sıkıntısız çalıştırdım birini ekran kartına birini onboar da taktım ekran kartı ve onboard Driver'ı indirdikten sonra kullanabildim yani hiçbir şey yapmadım diyeyim onlarda otomatik indi zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı