Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.454 Çözümler 42 3 Ağustos 2024 #1 One armed cooke oynarken oyunun ortasında bu hatayı alıyorum sistem donuyor. Nedeni nedir? Son düzenleme: 3 Ağustos 2024
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 3 Ağustos 2024 #2 Hagu dedi: One armed cook oynarken oyunun ortasında bu hatayı alıyorum sistem donuyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Epic'ten mi aldınız oyunu ayrıca attıktan sonra Unreal Engine sayfası çıkmalı oranın görüntüsünü atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Hagu dedi: One armed cook oynarken oyunun ortasında bu hatayı alıyorum sistem donuyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Epic'ten mi aldınız oyunu ayrıca attıktan sonra Unreal Engine sayfası çıkmalı oranın görüntüsünü atabilir misiniz?
KS KS Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.454 Çözümler 42 3 Ağustos 2024 #3 Hocam hatadan sonra PC dondu baska birşey gelmedi. Oyun ücretsiz Steam'den. Artı 0 Eksi
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 3 Ağustos 2024 #4 Hagu dedi: Hocam hatadan sonra PC dondu baska biraey gelmedi. Oyun ücretsiz Steam'den. Genişletmek için tıkla... Hocam bu şekilde yardımcı olmak zor ancak D3D yazısına bakarsak DirectX sürümünüzü güncellemenizi tavsiye edebilirim. Artı 0 Eksi
Hagu dedi: Hocam hatadan sonra PC dondu baska biraey gelmedi. Oyun ücretsiz Steam'den. Genişletmek için tıkla... Hocam bu şekilde yardımcı olmak zor ancak D3D yazısına bakarsak DirectX sürümünüzü güncellemenizi tavsiye edebilirim.
Ishiru Centipat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Ağustos 2024 #5 Merhaba düzelirseniz geri dönüş yapabilir misiniz? Ben format attım. Eski sürücü yükledim. BIOS güncelledim. C++ yükledim. .NET Framework indirdim. Sanal bellek değiştirmeyi denedim ama hepsi derdime çare olmadı. Umarım düzeltirsiniz. Artı 0 Eksi
Merhaba düzelirseniz geri dönüş yapabilir misiniz? Ben format attım. Eski sürücü yükledim. BIOS güncelledim. C++ yükledim. .NET Framework indirdim. Sanal bellek değiştirmeyi denedim ama hepsi derdime çare olmadı. Umarım düzeltirsiniz.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 3 Ağustos 2024 #6 İşe yaradı mı? Artı 0 Eksi