One By Wacom Medium vs Xp-Pen Deco 03 alınır mı?

Rica ederim.

Hangisini aldınız acaba?

merhaba aldınız mı peki

Maalesef ikisini de almadım, çizimde sıfır olduğumdan kendime güvenemedim. Alıp da hevesten yapıp bir süre sonra hevesim kaçınca aleti köşeye atmak istemedim açıkçası.

@İPatavatsizz aldın mı? Bende alacağım fakat intous ile One by arasında çok gidip geliyorum vaktin varsa yanıtlarsan sevinirim yarına kadar almayı planlıyorum.

Maalesef, çizimde kendimi geliştirmeye hevesli olmama rağmen almadım. Ama inan bana ikiside güzeldir herhalde pişman etmezler.

Maalesef, çizimde kendimi geliştirmeye hevesli olmama rağmen almadım. Ama inan bana ikisi de güzeldir herhalde pişman etmezler.

Freelancer olarak karakter tasarımı yapacağım o yüzden er ya da geç alacağım. Bir sorum daha olacaktı kalem eğimi nedir bilgin var mı?

Hayır, maalesef yok. Mobil uygulama geliştirme sektörüne yöneldiğimden çizime olan ilgim geçti.

Freelancer olarak karakter tasarımı yapacağım o yüzden er ya da geç alacağım. Bir sorum daha olacaktı kalem eğimi nedir bilgin var mı?
Bütçeniz nedir?

@XniDD Flutter odaklı çalışmaktayım. Java ve Kotlin çok güzel diller lakin Flutter'ın daha performanslı olduğunu düşünüyorum, çapraz platform da cabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…