autechre Kilopat Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 80 Çözümler 3 11 Eylül 2020 #11 Microsoft'un sunduğu bir depolama yazılımı. Kullanımı ise sizin tercihinize bağlı dosyalarınızı, fotoğraflarınızı depolamak isterseniz eğer kullanabilirsiniz.
Microsoft'un sunduğu bir depolama yazılımı. Kullanımı ise sizin tercihinize bağlı dosyalarınızı, fotoğraflarınızı depolamak isterseniz eğer kullanabilirsiniz.
Electrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 1.014 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #12 Bunda kasa diye bir şeyde var. Önemli bir dosyanı oraya koyuyorsun ve açmak istediğinde tekrar giriş yapman gerekiyor.
Bunda kasa diye bir şeyde var. Önemli bir dosyanı oraya koyuyorsun ve açmak istediğinde tekrar giriş yapman gerekiyor.
pokemon_42 Picopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 100 Çözümler 1 11 Eylül 2020 #13 Sorularınız için teşekkürler
T The Darkness Wise Femtopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Eylül 2020 #14 Güvenlik için kullanabilirsiniz. Lakin ben pek ihtiyaç duymuyorum sebebi ise cihazımda önemli hiçbir şey yok.
Güvenlik için kullanabilirsiniz. Lakin ben pek ihtiyaç duymuyorum sebebi ise cihazımda önemli hiçbir şey yok.