A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 6 Temmuz 2025 #11 sanes dedi: Hocam ben Epic Games ve Steam kullanıyorum, o uygulamaları açık hale getirmeden bu Launcher'i çalıştırıp oyunlara girebilir miyim? Kendi içinde özelleştirme yapılabiliyor mu bu Launcher'de? Bir de crack oyun da ekleyebiliyor muyuz kütüphaneye? Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazmıştım aslında. Tüm sorularınıza evet.
sanes dedi: Hocam ben Epic Games ve Steam kullanıyorum, o uygulamaları açık hale getirmeden bu Launcher'i çalıştırıp oyunlara girebilir miyim? Kendi içinde özelleştirme yapılabiliyor mu bu Launcher'de? Bir de crack oyun da ekleyebiliyor muyuz kütüphaneye? Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazmıştım aslında. Tüm sorularınıza evet.
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.767 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Temmuz 2025 #12 A1peren dedi: Yukarıda yazmıştım aslında. Tüm sorularınıza evet. Genişletmek için tıkla... Hızlı hızlı okudum fark etmedim hocam kusura bakmayın. Teşekkürler.
A1peren dedi: Yukarıda yazmıştım aslında. Tüm sorularınıza evet. Genişletmek için tıkla... Hızlı hızlı okudum fark etmedim hocam kusura bakmayın. Teşekkürler.