One Pace izlenirse çok bir şey kaçırılır mı?

Vinsmokee Sanji

Decapat
Daha fazla  
Şu an orijinal animede 308. bölümdeyim. Gayet keyifle izliyorum ancak güncele gelemeden final yapar diye korkuyorum, bundan dolayı One Pace'e geçmeyi düşünüyorum. One Piece'de olan komik sahneler çok hoşuma gidiyor, acaba One Pace'de bu komik, tatlı sahneler kırpılmış durumda mı?

Bildiğim kadarıyla boş boş bakışma veya bir sahnenin bir çok kez tekrar etmesi gibi şeyler çıkarılıyor, yine de izleyebiliyorsanız orijinalden izlemeye devam edin, ben One Pace'den orijinale geçen birisi olarak daha çok izletiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
One Piece için önemsiz bir korku. Hizli bitirmek icin gececekseniz gerek yok eğer orijinali daha çok seviyorsaniz.

One Pace'in izleme zevki olarak da daha iyi olduğunu söylüyorlar, final yapmasından korkmamın yanında, her gün spoiler yemektende bıktım sizce ikisi arasında çok fazla deneyim farkı var mı?

One Pace'in izleme zevki olarak da daha iyi olduğunu söylüyorlar, final yapmasından korkmamın yanında, her gün spoiler yemektende bıktım sizce ikisi arasında çok fazla deneyim farkı var mı?

Ben orijinalinin belirli kismini izleyip mangadan devam etmistim. One Pace izlediğim vakit yoktu, ondan denemedim fakat yeni de başlasam filler izlemektense One Pace'yi izlerim. En sonunda karar sizin tabii ki, tavsiyem Pace'den de izleyin birkac bolum, hosunuza giderse devam edin.

Bu zamana kadar keyif alarak izlediysen bence öyle devam et manga 3 seneden erken bitmez gibi duruyor.

Thriller Bark'tan itibaren kesinlikle One Pace izleyin emin olun çok daha fazla zevk alacaksınız. Skypia bunaltici geldiyse, Skypia Arc'ınıda Pace'den izleyin. Dressrosa, WCI gibi arclar kesinlikle orijinal animeden izlenmez. Ayrıca adamakıllı bir stüdyo yapsaydı zaten orijinal anime de One Pace gibi olurdu.

15 senedir One Piece izliyorum. 36 yaşına geldim. Üniversitede animeleri keşfedince başlamıştım, başlayış o başlayış. Güncel izlediğim tek anime. Arada Frieren gibi çok iyi denilen animeler denk gelirse de zaman buldukça izliyorum. Lakin animeyle bağım bu anime.

Üniversite gençlik zamanlarında, zaman bolken bile One Piece izlemek bazı açılardan yorucuydu. Uzun bakışmalar, aslında çok kısa olan ama animede doldurmak için eklenen sahneler vs...

One pace i yeni keşfettim. Bu varken One Piece izlemenin manası yok. Manga okumayı beceren manga okusun. Ben bir türlü beceremedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı