Hocam aslında şu yazıya gelince renk değişmesinin ve yazıya basınca siteye atmasının kodunu atsanız fena olmaz. Özelleştirme yapmak istiyorum 1 haftada ne yapsam kâr.
Hocam aslında şu yazıya gelince renk değişmesinin ve yazıya basınca siteye atmasının kodunu atsanız fena olmaz. Özelleştirme yapmak istiyorum 1 haftada ne yapsam kâr.
A etiketine alacaksın o kodu. Bak mesela . href içine ne yazarsan oraya gider. üstüne gelince yazı değişmesi de css içinde o koda :hover eklemeniz gerekir. Mesela .text:hover.
A etiketine alacaksın o kodu. Bak mesela Eki Görüntüle 1743080. href içine ne yazarsan oraya gider. üstüne gelince yazı değişmesi de css içinde o koda :hover eklemeniz gerekir. Mesela .text:hover.
Ayrıca Domain ve Hosting şuan almana gerek yok. Vercel, Netlify, Github Pages. Bunlardan birisi ile yapabilirsin. Önerim Vercel olur. Youtube'da 5 dakika da nasıl sitenin paylaşıldığını gösterirler.
Hocam ben şimdi bir hover ekledim ama yazıya gelince altında çıkıyor,ben sadece ana sayfa ve portfolyo yazısının altına gözükmesini istiyorum diğer yazıya gelince çıkmasını engelleyebiliyor muyuz?
Hocam ben şimdi bir hover ekledim ama yazıya gelince altında çıkıyor,ben sadece ana sayfa ve portfolyo yazısının altına gözükmesini istiyorum diğer yazıya gelince çıkmasını engelleyebiliyor muyuz?