LichKings19 Decapat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #1 One piece severler bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.
AskerGeldi1 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 382 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 13 Temmuz 2022 #2 One piece animeden çok uzun olduğundan dolayı kolayca sıkılabilirsin, o yüzden ben mangasını öneriyorum.
One piece animeden çok uzun olduğundan dolayı kolayca sıkılabilirsin, o yüzden ben mangasını öneriyorum.
Piyuv775 Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 1 13 Temmuz 2022 #3 LichKings19 dedi: One piece severler bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Anime daha yumuşatılmış çocuklar da izler diye ama ufak sahneler değişiyor genelde sanjinin hikayesinde manga daha anlamlı oluyor.
LichKings19 dedi: One piece severler bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Anime daha yumuşatılmış çocuklar da izler diye ama ufak sahneler değişiyor genelde sanjinin hikayesinde manga daha anlamlı oluyor.
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.347 Çözümler 7 Yer Ankara 21 Temmuz 2022 #4 LichKings19 dedi: One piece severler bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Mangasından daha çok keyif alabileceğini düşünüyorum.
LichKings19 dedi: One piece severler bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Mangasından daha çok keyif alabileceğini düşünüyorum.