Downhang Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #1 One Piece'nin animesini izlemeyi düşünüyorum, sizce filler bölümler izlenmeli mi?
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 20 Nisan 2024 #2 Filler bölüm çok da gerekli bir şey değil. Zamanınız varsa izleyin yoksa hiç gerek yok. One Piece fillerları çok değil zaten ama siz bilirsiniz. Hikayeye etkileri yok.
Filler bölüm çok da gerekli bir şey değil. Zamanınız varsa izleyin yoksa hiç gerek yok. One Piece fillerları çok değil zaten ama siz bilirsiniz. Hikayeye etkileri yok.
OuzhanT Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #3 Downhang dedi: One Piece'nin animesini izlemeyi düşünüyorum, sizce filler bölümler izlenmeli mi? Genişletmek için tıkla... One Piece'in filler bölümler de dahil olmak üzere şu an olan bütün bölümleri izlemiş birisi olarak cevabım; hayır hocam, değmez.
Downhang dedi: One Piece'nin animesini izlemeyi düşünüyorum, sizce filler bölümler izlenmeli mi? Genişletmek için tıkla... One Piece'in filler bölümler de dahil olmak üzere şu an olan bütün bölümleri izlemiş birisi olarak cevabım; hayır hocam, değmez.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 20 Nisan 2024 #4 Gerek yok.