One Piece izleyemiyorum

Yunus Beştaş

Kilopat
Daha fazla  
One Piece izlemeyi çok istiyorum birçok insan öneriyor epik hikayesi varmış.

Bleach, Naruto, Dragon Ball gibi animeleri izledim ancak Onepiece'e 2 bölüm bile dayanamadım.
Bleach soul society bölümlerinde, Naruto chunin sınavları bölümlerinde açılıyor. One Piece'i merak ediyorum, kaç bölüm dayanmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ben. Geçmişteki kendimi gördüm resmen.

Beni gelecekteki versiyonun olarak görebilirsin. Ben de aynı hatayı yaptım maalesef. En çok pişman olduğum anime oldu benim için. Böyle diye diye 600 bölüm kadar izledim, sonuç 0'dı. Bazı zaman zaman zevkli bir iki arcı olsa bile genel olarak çok sıkıcı bir anime. Zaten saydığın animelere de hiç benzemiyor. İlk başta bunu kafana oturt. Öyle bir beklentin hiç olmasın. Bir an önce bırakmanı tavsiye ediyorum.

Epik bir hikayesi var, geçen çıkan manga paneline 4 saat teori üretildi dostum. Epik hikayeyi öyle 2. Bölümden vermesini bekliyorsan çok beklersin One Piece öbür beğendiğin seriler gibi bam güm dövüşe giren bir seri değil. Üstteki eleman gibi 600 bölüm izledim elde var 0 () dememek için ya sabret ya da bırak.

Son düzenleyen: Moderatör:

One pace izle ya da mangasını oku.

Mangasını daha çok beğenebilirsin siyah beyaz sevmiyorsan bile 800'lere kadar renkli renkli.

30 bölüm zorladım yok olmuyor. Özellikle Luffy. Naruto'nun çocukluğundan daha kötü sürekli bağırıyor asla sarmadı.

30 bölüm zorladım yok olmuyor. Özellikle Luffy. Naruto'nun çocukluğundan daha kötü sürekli bağırıyor asla sarmadı.
Zaten normal şartlar altında bir Naruto hayranının One Piece'i sevebilmesi oldukça güç. Çok tersler. One Piece garip bir anime aslında.

Onun yerine bir şey istersen Bleach ve Hunter x hunter önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…