One Piece nereden izlenebilir?

SadeceBirOyuncu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6650 XT, i3 12100f, 16 GB Ram, 480 GB ssd
Meslek
Yazılım Mühendisliği öğreniyorum.
Soruyu biraz yanlış yazdım, her neyse ben One piece başladım. İlk bölümlerin kalitesi gözümü kanatıyor, daha iyi kalitesi olan bir versiyonu yapıldı mı?

İlk bölümler 1999 yılında çıkmış öyle süper bir kalite bekleme bence. Yabancı sitelerde 1080p var ama

One Piece in baştan sona 1080p bluray dual audio versiyonu var. Tabi türk anime sitelerinde bulamazsın. Nyaaya gidip Judas One Piece diye arat.

One Piece in baştan sona 1080p Blu-ray Dual Audio versiyonu var. Tabii Türk anime sitelerinde bulamazsın. Nyaaya gidip Judas One Piece diye arat.

1080p halini buldum fakat çok eski gibi gözüküyor, yeniden yapılmış hali var mı yoksa aynısı fakat 1080p mi?

Yani diyorsun ki bununla

bunun arasında

fark yok.
Üstteki Türkanimedeki 640*480 yani 480p, alttaki 1440*1080 yani 1080p. Sıkıntı kenardaki siyahlıklarsa onu kırpanlarda var ama hiç güzel olmuyor.

(Her iki resimde de esasında kenarda siyahlık var.)

Türkçe altyazıyı kendin halledeceksin, nette bulursun zaten. Nyaadan Judas One Piece diye aratıp 170 gb olanı (1-574) yerin varsa tek seferde yoksa parça parça (50 50 gibi) çek. Altyazıyı sürükleyip bıraksan görür.

Player olarak bunu kullan. Bi klasöre çıkart varsayılan yap tamamdır. Kurulum istemez.

Site olarak yok mu bea? İnternet dakikada 1 mb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…