soruadamı Picopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #1 Sorum üstteki gibi, normalde kaçak sitelerden izliyordum fakat son zamanlarda donmalar yüzünden aşırı problem yaşamaya başladım. Netflix, Disney Plus vs. tarzı bir yer var mı?
Sorum üstteki gibi, normalde kaçak sitelerden izliyordum fakat son zamanlarda donmalar yüzünden aşırı problem yaşamaya başladım. Netflix, Disney Plus vs. tarzı bir yer var mı?
soruadamı Picopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #2 iOS uygulamasını bulamadım hocam.
soruadamı Picopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #3 Bir süre deneyeceğim şimdilik sıkıntı yok gibi.
soruadamı Picopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #4 Genelde bu sitede sıkıntı yaşıyordum ben de ama benden kaynaklı o zaman muhtemelen, animeyi ilk açmaya çalışırken internet iyi olsa da yüklenmiyor.
Genelde bu sitede sıkıntı yaşıyordum ben de ama benden kaynaklı o zaman muhtemelen, animeyi ilk açmaya çalışırken internet iyi olsa da yüklenmiyor.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.427 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #5 soruadamı dedi: Genelde bu sitede sıkıntı yaşıyordum ben de ama benden kaynaklı o zaman muhtemelen, animeyi ilk açmaya çalışırken internet iyi olsa da yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Animecixden izleyin eksik bölüm varsa openanimeye bakın.
soruadamı dedi: Genelde bu sitede sıkıntı yaşıyordum ben de ama benden kaynaklı o zaman muhtemelen, animeyi ilk açmaya çalışırken internet iyi olsa da yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Animecixden izleyin eksik bölüm varsa openanimeye bakın.