One piece okunmalı mı izlenmeli mi?

Anime filler bölümleri atlayarak 116.'cı bölüme geldim. Sizce animesini mi izlemeliyim yoksa mangasını mı okumalıyım hangisi mantıklı olur? Ya da anime mangadaki sahnelere sadık kalmış kalmış mı?

sana kalmış bence, tekrar başlasaydım gear 1'e kadar okurdum diğer bölümleri izlerdim

Mangası animesine göre bir nebze daha iyi, en azından animede ki seviyedeki kadar saçma sapan bakışmalar, zaman öldürmeler, baymalar yok.

Bana kalırsa One Piece izlemeyi ve okumayı bırak, takip etmeye bile değmez de, neyse.

Mangadan yapısı gereği animeden her türlü daha hızlı gidersin. Mangası da çok iyidir. Animesi de genel olarak mangaya sadık. Tercih meselesi.

Çok acelen varsa ve anime izlemek istiyorsan. One pace de bakabilirsin. Animenin sadece mangada birebir olan kısımlarının kırpılıp bölümleştirilmiş hali. Herhangi eksik bir şey yok.

Mangadan başla Wit Stüdyo remake'i yayınlamaya başlayınca animeye de başlarsın 11 Ağustos'ta fragmanı salacaklar büyük ihtimal

Mangalar animelerinden %80 daha iyi oluyor. Çok nadir Demon Slayer gibi Classroom of The Elite gibi mangasından daha iyi olan seriler. One Piece animesini izlemek bence ruhsuzluk mangasını okumak cidden daha iyi.

Ben baştan sona mangasını okudum pişman mıyım, değilim. Ve renkli mangası dijital olarak türkçe var. Hem daha rahat okursun hem de panelleri çok güzel

One piece deneyim edilmesi gereken mükemmel bir kurgusal eser, ama animesi tamamen zaman kaybı. Özellikle de 800’lerden sonra. Mangadan başla animeye de dönme.

Anime filler bölümleri atlayarak 116.'cı bölüme geldim. Sizce animesini mi izlemeliyim yoksa mangasını mı okumalıyım hangisi mantıklı olur? Ya da anime mangadaki sahnelere sadık kalmış kalmış mı?
Evet, diğer yapımlar gibi sahnelerdi değiştirme muhabbeti neredeyse yok, sadık adaptasyon yani. Sadece az manga bölümünden çok anime bölümü çıkarma gibi bir olay yüzünden izlemeye gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…