6 668214 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.294 Çözümler 5 18 Eylül 2023 #1 Merhaba. Wholecake island arcın başlangıcındayım. Uzatılmış gibi gelmedi ama ortalarında uzatılmaya başlayacağını düşünüyorum. Sizce mangasından mı animesinden mi devam edeyim?
Merhaba. Wholecake island arcın başlangıcındayım. Uzatılmış gibi gelmedi ama ortalarında uzatılmaya başlayacağını düşünüyorum. Sizce mangasından mı animesinden mi devam edeyim?
7 74760 Kilopat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 2.373 Makaleler 1 Çözümler 11 18 Eylül 2023 #2 Manga.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 18 Eylül 2023 #3 Tam bu arc'tan itibaren manga'ya geçmen daha iyi olur.
DrDoom42 Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #4 One Pace alternatifi de var. Fanlar tarafından editlenip, gereksiz yerleri çıkarılmış anime.
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.194 Çözümler 5 Yer Marineford 18 Eylül 2023 #5 Bu arc'ın bazı anime bölümler çok iyi. Ama mangadan okurdum ben. Hoşuna giden yeri açar izlersin sonra.
Bu arc'ın bazı anime bölümler çok iyi. Ama mangadan okurdum ben. Hoşuna giden yeri açar izlersin sonra.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 18 Eylül 2023 #6 DrDoom42 dedi: One Pace alternatifi de var. Fanlar tarafından editlenip, gereksiz yerleri çıkarılmış anime. Genişletmek için tıkla... Sürekli cut var, animenin bütünlük hissiyatını alamıyorsun. Acelesi olan manga okusa daha iyi, daha hızlı biter.
DrDoom42 dedi: One Pace alternatifi de var. Fanlar tarafından editlenip, gereksiz yerleri çıkarılmış anime. Genişletmek için tıkla... Sürekli cut var, animenin bütünlük hissiyatını alamıyorsun. Acelesi olan manga okusa daha iyi, daha hızlı biter.
DrDoom42 Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #7 Rashmore dedi: Sürekli cut var, animenin bütünlük hissiyatını alamıyorsun. Acelesi olan manga okusa daha iyi, daha hızlı biter. Genişletmek için tıkla... Evet haklısın ama orijinal animeden daha iyi. En azından dövüşler için bakılabilir bence. Sonraki güncel arclar için mangadan okumak farz zaten
Rashmore dedi: Sürekli cut var, animenin bütünlük hissiyatını alamıyorsun. Acelesi olan manga okusa daha iyi, daha hızlı biter. Genişletmek için tıkla... Evet haklısın ama orijinal animeden daha iyi. En azından dövüşler için bakılabilir bence. Sonraki güncel arclar için mangadan okumak farz zaten
6 668214 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.294 Çözümler 5 18 Eylül 2023 #8 DrDoom42 dedi: One Pace alternatifi de var. Fanlar tarafından editlenip, gereksiz yerleri çıkarılmış anime. Genişletmek için tıkla... Yok, one piece böyle daha iyi bence ama bilgilendirdiğin için sağol.
DrDoom42 dedi: One Pace alternatifi de var. Fanlar tarafından editlenip, gereksiz yerleri çıkarılmış anime. Genişletmek için tıkla... Yok, one piece böyle daha iyi bence ama bilgilendirdiğin için sağol.
7 74760 Kilopat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 2.373 Makaleler 1 Çözümler 11 18 Eylül 2023 #9 Rashmore dedi: Sürekli cut var, animenin bütünlük hissiyatını alamıyorsun. Acelesi olan manga okusa daha iyi, daha hızlı biter. Genişletmek için tıkla... Öyle olması normal, çünkü aynı sahnenin farklı açıdan gösterilmesi, uzun bakışmalar, fller kısımlar gibi vs gibi mangada olmayan şeyleri çıkarıyolar.
Rashmore dedi: Sürekli cut var, animenin bütünlük hissiyatını alamıyorsun. Acelesi olan manga okusa daha iyi, daha hızlı biter. Genişletmek için tıkla... Öyle olması normal, çünkü aynı sahnenin farklı açıdan gösterilmesi, uzun bakışmalar, fller kısımlar gibi vs gibi mangada olmayan şeyleri çıkarıyolar.
6 668214 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.294 Çözümler 5 23 Eylül 2023 #10 Peki wano arcda mı mangadan okunmalı? Çizimleri ve animasyonlarını çok övdükleri için soruyorum.