Sürprizbozan One Piece'e devam edilir mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nazife3325

Decapat
Daha fazla  
Selam ben One Piece'ye 570'e kadar geldim. Balıkadam arcındayım pek sarmadı gibi. Sizce devam etmeli miyim?

Selam ben One Piece'ye 570'e kadar geldim. Balıkadam arcındayım pek sarmadı gibi. Sizce devam etmeli miyim?

Oraya kadar geldiysen seriyi beğenmişsindir bir Arc sıkıcı gelebilir ama dişini sıkıp biraz izle çünkü ilerledikçe aksiyon ve gizem artıyor.

1070'lere kadar mangasını okudum, zaman bulunca güncele de geleceğim. Şahsen ilk mangamdı fakat çok eğlenceliydi. 570'lere kadar geldiysen yolun yarısı bitmiş zaten, devamını da izle derim ben.

1070'lere kadar mangasını okudum, zaman bulunca güncele de geleceğim. Şahsen ilk mangamdı fakat çok eğlenceliydi. 570'lere kadar geldiysen yolun yarısı bitmiş zaten, devamını da izle derim ben.
Buradan sonrası güzelmi sizce?

Birde ben bir arlong park birde marinefordda çok zevk aldın diğer arklar sarmadı

Son düzenleme:
Balık Adam adasını biraz atlayarak izleyebilirsin hikayeden çok bir şey kaybetmezsin tabii ki de tamamen atlama. O arcdan sonra Punk Hazard ve Dressrosa ile toparlıyor zaten. Sonraki arclar ise herkesin genel olarak beğendiği güzel arclar.

Saol balık adam adası arcı nerdeyse bitti zaten teşekkürler görüşün için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…