B Batın Türk Kilopat Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 558 Makaleler 47 20 Eylül 2015 #1 Merhaba. One Plus 2 almayı planlıyorum. Yurtdışından kendimiz mi getirmemiz gerekiyor yoksa kendi sitesinde sipariş verdiğimizde gelir mi? Gümrükte herhangi bir sıkınıtı yaşar mı? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. One Plus 2 almayı planlıyorum. Yurtdışından kendimiz mi getirmemiz gerekiyor yoksa kendi sitesinde sipariş verdiğimizde gelir mi? Gümrükte herhangi bir sıkınıtı yaşar mı? Şimdiden teşekkürler.
Barış Günay Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 1.880 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2015 #2 Davetiye işleri falan var bildiğim kadarı ile. Uğraşmaya değeceğini sanmam.
hucre on bir Megapat Katılım 13 Mayıs 2015 Mesajlar 474 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Eylül 2015 #3 Sipariş verdiğinizde gümrükte sorun yaşar. Tam nasıl sorun yaşanıyor bilmiyorum ama tahminimce cihaz size ulaşamaz vergi filan ödeseniz bile.
Sipariş verdiğinizde gümrükte sorun yaşar. Tam nasıl sorun yaşanıyor bilmiyorum ama tahminimce cihaz size ulaşamaz vergi filan ödeseniz bile.