One Plus One Alınır mı ?

OmarPS33

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aslinda bu sene sonunda iPhone almayı düşünüyordum. Ama Amerika'daki kuzenim one plus one sahibi olduğunu duyunca ve memnun olduğunu söyleyince bir internetten bakayım dedim. Ve özellikleri fiyata göre çok iyi buldum. Tabi Türkiye de satılmadığını ve buraya gelmediğini biliyorum. Almanya'daki kuzenimden getirmesini isteyebilirim. Sizce telefon bu fiyata alınır mı ve Türkiye'de garantisi yok, bu riske girilir mi ? Kusura bakmayın biraz uzattım. Çok tereddütsüz bu konuda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz yetiyorsa alabilirsiniz. Teknik özellik bakımından güzel bir cihaza benziyor. Bütçeniz ne kadar ona göre bir cihaz da önerebilirim.

OnePlus One veya 2 ile uğraşmak yerine direk burada satılan Zenfone 2 almanızı tavsiye ederim,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karşılaştırmalı bir videosu var, ekran haricinde diğer söylediklerine katılabilirim ekran konusunda kazananın OnePlus 2 olduğunu söyleyebilirim.

Arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için teşekkürler . Sony Xperia z Serisi haricinde Sony den telefon almayi düşünmüyorum. Amerika dan getjremeyecegim için de iphone almaktan vazgeçtim. Aslında Sony Xperia z veya daha üst modelini alaşım vardı ama para yok o kadar. Ozaman one plus 2 ve zenfone 2 ye bakacağım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı