N NurullahBey34 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #1 Xbox One S Battlefield 5 de grafik olarak tahminen sizce güzel kaliteli grafikler mi verir? Yoksa düşük mü? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2022
Xbox One S Battlefield 5 de grafik olarak tahminen sizce güzel kaliteli grafikler mi verir? Yoksa düşük mü?
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.355 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyu 1080p kalitesinde izleyin. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyu 1080p kalitesinde izleyin.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 7 Temmuz 2022 #3 Oyunun yarısını farketmeden düşükte oynamışım düşük grafikleri bile iyi. Artı 0 Eksi
KS KS N NurullahBey34 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #4 FurkanKutlu dedi: Oyunun yarısını fark etmeden düşükte oynamışım düşük grafikleri bile iyi. Genişletmek için tıkla... Yani düşük ayarladamı oynuyorum Artı 0 Eksi
FurkanKutlu dedi: Oyunun yarısını fark etmeden düşükte oynamışım düşük grafikleri bile iyi. Genişletmek için tıkla... Yani düşük ayarladamı oynuyorum
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 7 Temmuz 2022 #5 NurullahBey34 dedi: Yani düşük ayarladamı oynuyorum Genişletmek için tıkla... Hayır konsol düşük grafik değildir bence demek istediğim düşükte oynarken farketmedim bile o yüzden konsolda her türlü iyidir grafik. Artı 0 Eksi
NurullahBey34 dedi: Yani düşük ayarladamı oynuyorum Genişletmek için tıkla... Hayır konsol düşük grafik değildir bence demek istediğim düşükte oynarken farketmedim bile o yüzden konsolda her türlü iyidir grafik.