HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 27 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar yeni yeni onetap atmaya başladım ve hangi crossu kullansam diye kararsız kaldım sizce nokta mı yoksa artıyı mı kullanmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2022
Arkadaşlar yeni yeni onetap atmaya başladım ve hangi crossu kullansam diye kararsız kaldım sizce nokta mı yoksa artıyı mı kullanmalıyım?
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 27 Haziran 2022 #3 HeisenberG_g dedi: Arkadaşlar yeni yeni onetap atmaya başladım ve hangi crossu kullansam diye kararsız kaldım sizce nokta mı yoksa artıyı mı kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hangisi daha rahat hissettiriyorsa. ''Şu Crossu kullan qanqa garanti attırıyor'' tarzı bir şey söz konusu değil.
HeisenberG_g dedi: Arkadaşlar yeni yeni onetap atmaya başladım ve hangi crossu kullansam diye kararsız kaldım sizce nokta mı yoksa artıyı mı kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hangisi daha rahat hissettiriyorsa. ''Şu Crossu kullan qanqa garanti attırıyor'' tarzı bir şey söz konusu değil.
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 27 Haziran 2022 #4 Ben küçük ve ortasında çok küçük boşluk olan bir crosshair kullanıyorum. Maçlardaki hs oranım 60-70 aşağısına düşmez. Bence istediğini kullan.
Ben küçük ve ortasında çok küçük boşluk olan bir crosshair kullanıyorum. Maçlardaki hs oranım 60-70 aşağısına düşmez. Bence istediğini kullan.
Levuse Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #5 Kendiniz bulucaksınız hocam hangisiyle rahat One tap atıyorsanız.