S23 serisine de One UI 6.1.1 geldi, S23 FE'de 2.4 GB diğer S23'lerde 2.8 GB güncelleme geldi dünden itibaren. Ve kullanıcılar 16X ile 19X arası bulanık, oyunlarda drop ve yüksek sıcaklıklar başladı, 47 derece gibi sorunlar çıktı. Ne düşünüyorsunuz?
(Sıcaklığı S23 ve S23 Plus kullanan arkadaşlarımdan biliyorum S23 FE şu an kuruyorum durumları paylaşacağım.)
Evet S23 serisinde sorun var. Güvenlik güncellemesi gelecek gibi duruyor S23 serisine. S24 kullanan birini görmüştüm onda One UI 6.1. 1 olarak gözüküyor belki bug filandır ama One UI 6.1. 1 olarka geçiyor.
Evet fark ettiğim üzere membersta çok büyük şikayet oluşmuş. Anlamıyorum çok zor bir şey değil bu durumu fark etmek, bakmadan mı yolluyorlar güncellemeyi. Ama benim bildiğim sadece kamera sorunu var ısınma ve drop yok.
Evet fark ettiğim üzere membersta çok büyük şikayet oluşmuş. Anlamıyorum çok zor bir şey değil bu durumu fark etmek, bakmadan mı yolluyorlar güncellemeyi. Ama benim bildiğim sadece kamera sorunu var ısınma ve drop yok.
Bende de kamera sorunlu bir de yapay zeka sorunlu. Çizimden filan oluştur gibi bütün özellikler kullanınca tamamlanamadı diyor. Onu düzeltirsem inceleme not düşüceğim.