S sinezorro Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 327 Çözümler 2 5 Ekim 2024 #11 GucukBey dedi: S23 her halikarda alınmalı. Sorun düzeldi diye biliyorum, düzelmemiş olsa bile 1 ay içinde düzelir. Genişletmek için tıkla... S24 ve S23 arasındayım konu da açtım isterseniz bir bakıp yorum yapabilir misiniz?
GucukBey dedi: S23 her halikarda alınmalı. Sorun düzeldi diye biliyorum, düzelmemiş olsa bile 1 ay içinde düzelir. Genişletmek için tıkla... S24 ve S23 arasındayım konu da açtım isterseniz bir bakıp yorum yapabilir misiniz?
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.297 Makaleler 1 Çözümler 14 5 Ekim 2024 #12 sinezorro dedi: Sorunlar düzeldi mi acaba S23 düşünüyorum ancak böyle bir sorundan bahsediliyor. Genişletmek için tıkla... Düzeldi. sinezorro dedi: S24 ve S23 arasındayım konu da açtım isterseniz bir bakıp yorum yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... S24 al.
sinezorro dedi: Sorunlar düzeldi mi acaba S23 düşünüyorum ancak böyle bir sorundan bahsediliyor. Genişletmek için tıkla... Düzeldi. sinezorro dedi: S24 ve S23 arasındayım konu da açtım isterseniz bir bakıp yorum yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... S24 al.