One UI 6.1.1 S24 serisi tüm cihazlara geldi

Makaleler
6
Daha fazla  
Bana geldi, muhtemelen tüm S24 cihazlara geldi. Psikolojik mi bilmiyorum ama cihaz resmen animasyonlarda akıcılıkta 2 seviye yukarı çıkmış. Yeni eklenen Yapay zeka özellikleri iyi olmuş ama ne kadar gerekli bilmiyorum. Olmazsa olmaz değil ama kolaylaştırıyor kimi durumları. Sizce nasıl olmuş?

Bana geldi, muhtemelen tüm S24 cihazlara geldi. Psikolojik mi bilmiyorum ama cihaz resmen animasyonlarda akıcılıkta 2 seviye yukarı çıkmış. Yeni eklenen yapay zeka özellikleri iyi olmuş ama ne kadar gerekli bilmiyorum. Olmazsa olmaz değil ama kolaylaştırıyor kimi durumları. Sizce nasıl olmuş?

Galaxy AI Türkçe geldi mi?
Photoshop'taki generative fill özelliği var mı?

Tüm cihazlara deyince bir S20FE kullanıcısı olarak heyecanlandım. Sonra böyle kaldım:
1725909593214.png

S23 serisine ne zaman gelecek acaba?

Ben animasyonlarda herhangi bir farklılık hissetmedim açıkçası. Genel olarak fena olmayan bir güncelleme bence.

Galaxy AI Türkçe geldi mi?
Photoshop'taki generative fill özelliği var mı?

Arama esnasında Canlı çeviride halen Türkçe yok. Generative fill derken neden bahsettiğinizi anlayamadım ama galeride çizdiğini gerçeğe çeviren AI geldi.

One UI 7 ne zaman çıkacak?

Ben bu sene beklemiyorum. S25 serisi ile beraber gelir.

S23 serisine ne zaman gelecek acaba?

Eylül sonlarına doğru gelir diyorlardı S23 serisi için.

Ben animasyonlarda herhangi bir farklılık hissetmedim açıkçası. Genel olarak fena olmayan bir güncelleme bence.

Olabilir belki ama ben nedense daha hantal One UI yerine bir iOS ile One UI karışımı bir atik animasyonlar hissettim.

Arama esnasında Canlı çeviride halen Türkçe yok. Generative fill derken neden bahsettiğinizi anlayamadım ama galeride çizdiğini gerçeğe çeviren AI geldi.

Ben bu sene beklemiyorum. S25 serisi ile beraber gelir.

Eylül sonlarına doğru gelir diyorlardı S23 serisi için.

Olabilir belki ama ben nedense daha hantal One UI yerine bir iOS ile One UI karışımı bir atik animasyonlar hissettim.
Bunlar daha ara güncellemeler. Asıl farkı One UI 7'de göreceğiz gibi duruyor. Ben beklediğim büyük yenilikleri ve farkları orada görmeyi umuyorum.

Bunlar daha ara güncellemeler. Asıl farkı One UI 7'de göreceğiz gibi duruyor. Ben beklediğim büyük yenilikleri ve farkları orada görmeyi umuyorum.

Bende One UI 7'yi bekliyorum heyecanla. One UI ile yaşanan hantallıklar bununla bir tık azaldı 7 ile sıfıra iner.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı