Kamakato Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 S23 Plus kullanıyorum güncellemeyi yaptıktan sonra görev çubuğu mor oldu bir yerden ayarı var mı? Bulamadım çünkü. Dosya Ekleri Screenshot_20231104_200640_One UI Home.jpg 70,7 KB · Görüntüleme: 56
S23 Plus kullanıyorum güncellemeyi yaptıktan sonra görev çubuğu mor oldu bir yerden ayarı var mı? Bulamadım çünkü.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 4 Kasım 2023 #2 Kamakato dedi: S23 Plus kullanıyorum güncellemeyi yaptıktan sonra görev çubuğu mor oldu bir yerden ayarı var mı? Bulamadım çünkü. Genişletmek için tıkla... Ana ekrana basılı tut duvar kâğıdı ve stil/renk paleti/renk paletini kapat.
Kamakato dedi: S23 Plus kullanıyorum güncellemeyi yaptıktan sonra görev çubuğu mor oldu bir yerden ayarı var mı? Bulamadım çünkü. Genişletmek için tıkla... Ana ekrana basılı tut duvar kâğıdı ve stil/renk paleti/renk paletini kapat.
Kamakato Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #3 Heribert Yavuz dedi: Ana ekrana basılı tut duvar kâğıdı ve stil/renk paleti/renk paletini kapat. Genişletmek için tıkla... Renk paleti kapalı buga girmiştir kapat aç yaptım ama olmadı
Heribert Yavuz dedi: Ana ekrana basılı tut duvar kâğıdı ve stil/renk paleti/renk paletini kapat. Genişletmek için tıkla... Renk paleti kapalı buga girmiştir kapat aç yaptım ama olmadı