Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.393 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #11 Bekliyim biraz daha o zaman
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.865 Çözümler 7 30 Kasım 2023 #12 Shokikan dedi: Bekleyeyim biraz daha o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de S22 kullanıyorum ve bir sıkıntım yok fakat herkes aynı görüştemi bilemiyorum.
Shokikan dedi: Bekleyeyim biraz daha o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de S22 kullanıyorum ve bir sıkıntım yok fakat herkes aynı görüştemi bilemiyorum.
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.393 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #13 ReyuM dedi: Hocam ben de S22 kullanıyorum ve bir sıkıntım yok fakat herkes aynı görüşte mi bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum akıcılık ve SoT problemi yoksa gecebilirim diye düşünüyorum.
ReyuM dedi: Hocam ben de S22 kullanıyorum ve bir sıkıntım yok fakat herkes aynı görüşte mi bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum akıcılık ve SoT problemi yoksa gecebilirim diye düşünüyorum.