One UI 6 Watch artık Türkiye'de indirilebilir! (Watch 4 ve üstü)

Hocam ben bir fark görmedim, 88 milisaniye sürdü açılması kontrol ettim.
Şarjdayken deniyorsanız normal, şarj halinda en ufak dokunmada ekran açılıyor zaten.

Şarjda değildi, şu an tekrar kontrol ettim ve oynadığım oyunda gecikme eskisinden kat kat az hâlde hatta yok diyebilirim. Sabah oyun oynanmıyordu şuansa eskisi gibi oynayabiliyorum ama şunu söylemeden geçmeyeyim yine arayüzde sabaha göre çok çok az da olsa bir gecikme hissediyorum nadiren.
Ne oldu ne değişti anlamadım. Düzeldi bir anda. Saati yeniden başlatmıştım 2 3 defa yine düzelmemişti durduk yere "ay ben bir düzeleyim" dedi herhalde

Hocam benim dediğim gecikme ekrana dokununda ekran uyandırması ile alakalıydı.
Ekrana dokununca eskisi gibi tepkisel uyanmıyor saat onu diyordum ben.
Oyun falan oynamadım Wear OS 5'ten sonra en son sideload rehberinde denemiştim bugün bir deneyim bakayım nasıl.

W6 classic var. Ben çok memnun kaldım eskiye nazaran. Batarya süresi artmış gibi görünüyor ayrıca animasyonlar daha hızlı. Bir de yeni gelen yüzler hoşuma gitti. Play Store'dan indirdiklerim bayağı şarj yiyormuş bunlara göre yeni fark ettim.

Hocam anlamadığım şekilde saatin pil süresi inanılmaz artmış, bugün normal kullanımda sadece %15 gitti şarj yaklaşık 8 saat kullandım, telefona tamamen bağlıydı herhangi bir şekilde kapatmadım cihazı, cidden nasıl bu kadar az gitti bende anlamadım.
One UI 6 güncelleyen arkadaşlar bir günde aldığı pil ömrünü yazarsa güzel olur anlamış oluruz şarjın ne kadar gittiğini, bu pil süresi imkansız gibi geldi çünkü bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…