One UI 7.0 yazılımsal ve donanımsal artıları nelerdir?

mertz93

Femtopat
Daha fazla  
Bugün itibarıyla Samsung Galaxy A55 telefonumda UI 7.0 güncellemesini yaptım, güncellemenin yazılımsal ve donanımsal olarak artıları nedir, bileniniz varsa yardımcı olabilir mi? 7.0'a geçerek iyi mi yaptım, bir önceki sürümde kalmalı mıydım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Eksilerinden başlayayim;
-Yeni sürüm ile pil konusunda düşüş yaşadığını iddia edenler var bir sürü(aksini iddia edemem, haklılar)
-Bazı CPU yükünün artması nedenli şikayetler duydum.
-Ek olarak kullanıcıların kir kısmı ısınma olarak da sorun yaşıyor.
Artıları olarak da
+Bildiğim kadarıyla Exynos üzerine yoğunlaştı Samsung, daha optimize ve iyi hale getirmek için
+Now bar, yeni Good Lock özellikleri, sonunda gelen akıcı ve pürüzsüz animasyonlar, yeni widgetlar, widget kişiselleştirmeleri, AI geliştirmeleri.
+Daha güncel ve üzerinde çalışılan bir Android sürümüne geçmiş oluyorsunuz.
şimdilik aklıma gelen bunlar.

<> Elbet konuya bakan olacaktır ben ek olarak yazayım fark ettiklerimi şarj konusunda hiçbir değişen birşey yok
<> Isınma konusu ise yaz ayında olduğumuzu da göze alırsak güncelleme öncesine nazaran daha az ısınma var
<> CPU yük konusuna gelirsek birşey diyemem ağır oyunlar oynamıyorum cpu ile ilgili bir sorun yaşamadım şuana kadar

Hoşuma giden + lar;

Galeri,telefon,ayarlar simgesi değişmiş.
Yukarıdan kaydırdığımızda gözüken Bluetooth wifi mobil veri gibi araçların olduğu yer değişmiş eskiye göre çok daha iyi olmuş.

Ayarlara girince arama kısmına değişmiş.

Bana göre en önemlisi gamebooster kısmı tamamıyla değişmiş.

Öncesinde sadece 4 tane açılır pencere eklenirken şuanda sınır yok ve ayrıca artık oyun oynarken cpu ram ve işlemci sıcaklığını görebiliyorum.

A55 ile pil üzerinde oldukça iyi bir geliştirme yapmışlar ısınma konusunu da çözmüşler animasyonlar gayet güzel kontrol merkezindeki gereksiz iki widget beni hoş karşılamadı ama güzel OS olmuş

A55 ile pil üzerinde oldukça iyi bir geliştirme yapmışlar ısınma konusunu da çözmüşler animasyonlar gayet güzel kontrol merkezindeki gereksiz iki widget beni hoş karşılamadı ama güzel OS olmuş.

Her güncellemenin bir nazarı olur o kadar bir şey diyemem ancak pil konusunda gerçekten güzel iş yapmışlar. Telefonum düzenli olarak saat 08:00 akşam 17:00 açık olurdu 5 dakika bile kapanmazdı şarjım 50 kalırdı. Saat sabah 08:00'dan beridir telefonum 5 dakika kapanmadı şu an ise şarjım 44 gerçekten başarılı bir güncelleme olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…