One UI 7 Beta Duyuruldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
One UI 7 Beta

Samsung, One UI 7’nin kararlı halini beklenenden çok daha geç tanıtacak, bundan önce şirket bugün beta programını başlattı ve bazı yeni özellikleri paylaştı. Samsung, ilk olarak metni daha kolay yazmanıza ve biçimlendirmenize yardımcı olan yazma yardımı araçları da dahil olmak üzere yeni AI yeteneklerini vurgulayarak başlıyor. Yapay zeka asistanı ayrıca metni özetleyebiliyor, yazım ve dilbilgisini […]

Devamı: One UI 7 Beta Duyuruldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Sanırım 1 gündür kullanıyorum. Telefonum Türkiye cihazı resmi bir şekilde katılmadım betaya ama kullandığım sürüm resmi sürümle aynı. Telefonda akıcılıkta biraz iyileşme var ama temmuz ayından beri uçacak kaçacak vaatlerini de karşılamadı şu anlık. Samsung kendisi çok hızlı olacak falan demedi ama Twitter'da bulunan bazı kişiler insanların beklentisini arttırdı. Animasyonlarda da iyileşme var ama hala Çinli markalarla bile yarışacak seviyede değil. 6.1.1'e göre kat kat daha iyi olduğunu söyleyenler var ama maalesef böyle bir durum yok. Beklentisini yüksek tutan varsa hayal kırıklığına uğrar. Evet beta sürümü ama stabil sürüm çıkana kadar kimsenin beklediği seviyeye geleceğini sanmam. Bu arada beta da olsa pek sorunla karşılaşmadım. En büyük sorun 2 kere art arda ekran görüntüsü aldığımda telefonun donması oldu. Aslında telefon tepki veriyor ama sadece kontrol paneline ve bildirim paneline erişebiliyordum. Onun dışında pek de sorun yaşamadım. Yine ufak hatalar var ama kullanılabilecek seviyede. Benim anlamadığım bu kadar sürede Samsung ne yaptı? Stabil sürüm çıktığında Android 16 yayınlanmış olacak neredeyse. Bu arada risk alıp One UI 7 yüklemek isteyen varsa pek tavsiye etmem. Şu anlık değecek bir şey yok risk almaya. Umarım Samsung ters köşe yapar ve ileride çıkacak beta sürümleriyle doğru düzgün bir hale getirir.

Sanırım 1 gündür kullanıyorum. Telefonum Türkiye cihazı resmi bir şekilde katılmadım betaya ama kullandığım sürüm resmi sürümle aynı. Telefonda akıcılıkta biraz iyileşme var ama temmuz ayından beri uçacak kaçacak vaatlerini de karşılamadı şu anlık. Samsung kendisi çok hızlı olacak falan demedi ama Twitter'da bulunan bazı kişiler insanların beklentisini arttırdı. Animasyonlarda da iyileşme var ama hala Çinli markalarla bile yarışacak seviyede değil. 6.1.1'e göre kat kat daha iyi olduğunu söyleyenler var ama maalesef böyle bir durum yok. Beklentisini yüksek tutan varsa hayal kırıklığına uğrar. Evet beta sürümü ama stabil sürüm çıkana kadar kimsenin beklediği seviyeye geleceğini sanmam. Bu arada beta da olsa pek sorunla karşılaşmadım. En büyük sorun 2 kere art arda ekran görüntüsü aldığımda telefonun donması oldu. Aslında telefon tepki veriyor ama sadece kontrol paneline ve bildirim paneline erişebiliyordum. Onun dışında pek de sorun yaşamadım. Yine ufak hatalar var ama kullanılabilecek seviyede. Benim anlamadığım bu kadar sürede Samsung ne yaptı? Stabil sürüm çıktığında Android 16 yayınlanmış olacak neredeyse. Bu arada risk alıp One UI 7 yüklemek isteyen varsa pek tavsiye etmem. Şu anlık değecek bir şey yok risk almaya. Umarım Samsung ters köşe yapar ve ileride çıkacak beta sürümleriyle doğru düzgün bir hale getirir.

Hocam resmi sürüm ile kullandığınız derken. ROM gibi mi?

Nasıl yüklediniz ve bu One UI 7 S21 FE'ye gelecek mi?

Hocam resmi sürüm ile kullandığınız derken. ROM gibi mi?
Internette nasil yapildigi anlatiliyor. Beta icin uygun olan ulkelerdeki yazilimin dosyasini paylasiyorlar. Hem karisik hem de uzun. Ayni zamanda riskli oldugu soylemem dogru olmaz ama nasil kurulacagini arastirirsaniz zaten direkt bulursunuz. S21 FE One UI 7 guncellemesini alacak. Stabil surum ciktiktan bir sure sonra gelecektir.

Alacak ama tam sürümü alacak beta değil şubatı bekliceğiz.

Internette nasıl yapildigi anlatiliyor. Beta icin uygun olan ulkelerdeki yazilimin dosyasini paylasiyorlar. Hem karisik hem de uzun. Ayni zamanda riskli oldugu soylemem dogru olmaz ama nasıl kurulacagini arastirirsaniz zaten direkt bulursunuz. S21 FE One UI 7 guncellemesini alacak. Stabil surum ciktiktan bir sure sonra gelecektir.

Link atma şansınız var mıdır? Teşekkürler şimdiden.

Alacak ama tam sürümü alacak beta değil şubatı bekliceğiz.

Link atma şansınız var mıdır? Teşekkürler şimdiden.

One UI 7, S21 FE'ye gelecek mi?
Evet, gelecek. Daha öncesinde DH, haber de yaptı, S21 FE'in OneUI 7 ile daha fazla performans gösterdiğine dair.

Tanıtıldıktan sonra ne zaman geleceğini takip etmek için Guncelmiyiz.com sitesini takipte kalabilirsin. Senin telefonun içinse Galaxy S21 FE 5G | SM-G990B2 | Güncellemeleri | Guncelmiyiz.com.
Genellikle planlanan zamandan 2 ila 3 ay sonra çıkarıyorlar. Şimdiden söyleyeyim de benim gibi gıcık kapma Samsung'a.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı