Şu an S921b cihazımda One UI 7 beta 3 bulunmakta. Türkiye için güncelleme yayınlandığında nasıl stable Release'e geçeceğim? Smartswitch PC ile olur mu bir de onu da merak ettim.
Şu an S921b cihazımda One UI 7 beta 3 bulunmakta. Türkiye için güncelleme yayınlandığında nasıl stable Release'e geçeceğim? Smartswitch PC ile olur mu bir de onu da merak ettim.
Sideload ile yüklediğim için OTA güncelleme almıyorum diye biliyorum.Güncelleme zaten senin sürüm numarandan fazla olacağı için geçebileceksin otomatik olarak
XDA Forum'daki yazılımla Sideload ile yüklediğim için OTA güncellemeler gelmiyor diye biliyorum.Normal güncelleme alacaksınız.
Sideload ile yüklediğim için OTA güncelleme almıyorum diye biliyorum.
XDA Forum'daki yazılımla Sideload ile yüklediğim için OTA güncellemeler gelmiyor diye biliyorum.
Hangisi ile yükledim hatırlamıyorum fakat odin3 ile yüklerken Home CSC'yi seçtim telefonda da TUR olarak gözüküyor.Hangi CSC ile yüklediğine bağlı olarak o tarihte o bölgeye geldiğinde sana da gelecektir
Hangisi ile yükledim hatırlamıyorum fakat Odin3 ile yüklerken Home CSC'yi seçtim telefonda da TUR olarak gözüküyor.
Cihazın güncelleme almayacak. Benim bildiğim güncelleme alması için son beta sürümünde olman gerek. Normalde Avrupa'da güncelleme yayınlandığı için bana da gelmesi gerekliydi. Gelmedi ve gelmeyecek de. Ben One UI 6.1'e düşüp OTA ile güncelleyeceğim.
Cihaz sıfırlanıyor ama. Tekrar uğraşmam gerek. Yoksa direkt düşerdim ama üşeniyorum.En mantıklı seçenek hocam temiz kurulum candr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.