One UI 7 Beta'dan Stable'a nasıl geçilir?

MertA24

Centipat
Daha fazla  
Şu an S921b cihazımda One UI 7 beta 3 bulunmakta. Türkiye için güncelleme yayınlandığında nasıl stable Release'e geçeceğim? Smartswitch PC ile olur mu bir de onu da merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an S921b cihazımda One UI 7 beta 3 bulunmakta. Türkiye için güncelleme yayınlandığında nasıl stable Release'e geçeceğim? Smartswitch PC ile olur mu bir de onu da merak ettim.

Güncelleme zaten senin sürüm numarandan fazla olacağı için geçebileceksin otomatik olarak

Sideload ile yüklediğim için OTA güncelleme almıyorum diye biliyorum.

XDA Forum'daki yazılımla Sideload ile yüklediğim için OTA güncellemeler gelmiyor diye biliyorum.

Hangi CSC ile yüklediğine bağlı olarak o tarihte o bölgeye geldiğinde sana da gelecektir

Hangi CSC ile yüklediğine bağlı olarak o tarihte o bölgeye geldiğinde sana da gelecektir
Hangisi ile yükledim hatırlamıyorum fakat odin3 ile yüklerken Home CSC'yi seçtim telefonda da TUR olarak gözüküyor.

Hangisi ile yükledim hatırlamıyorum fakat Odin3 ile yüklerken Home CSC'yi seçtim telefonda da TUR olarak gözüküyor.

Tamam sürüm tur versiyona geldiğinde sana da gelecek

Cihazın güncelleme almayacak. Benim bildiğim güncelleme alması için son beta sürümünde olman gerek. Normalde Avrupa'da güncelleme yayınlandığı için bana da gelmesi gerekliydi. Gelmedi ve gelmeyecek de. Ben One UI 6.1'e düşüp OTA ile güncelleyeceğim.

En mantıklı seçenek hocam temiz kurulum candr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…