One UI 7 ile sizce ne gibi özellikler gelir?

VolantMito

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, One UI 7 beta akıcılığı ve animasyonu ile gündem oldu biliyorsunuz ki. Yeni güncellemede yeni yapay zeka özellikleri ne gelebilir? Benim bildiklerim şunlar:

-Google ile anlaşması olan Samsung aylık 720 TL'lik olan Advanced S25 serisine aktif edecek onun dışı sınırsız sircle to sircle ile Gemini birleşebilirmiş(abonelik S23 S24'e gelir mi bilinmiyor)
-Samsung sitesinde gezinirken(hangi şeyinde hatırlamıyorum) yapay zeka özellikleri 2025 sonuna kadar gibi cümle yazıyor şu an TR sitesinde yazmıyor ben yabancı ülke olan bir ülkede böyle yazıyor. Yani Galaxy AI 2025 sonunda parayla verilebilir. Yani öyle düşünüyorum. Videolardada gördüm eğer bulursam yazacağım.
-Galaxy AI artık Adobe gibi yazı ile oluşturma gelebilir veya onun yerine genişletme çapraz değil artık belli bir oranda yan veya üsten aşağıdan büyütebilir.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Merhaba, One UI 7 beta akıcılığı ve animasyonu ile gündem oldu biliyorsunuz ki. Yeni güncellemede yeni yapay zeka özellikleri ne gelebilir? Benim bildiklerim şunlar:

-Google ile anlaşması olan Samsung aylık 720 TL'lik olan Advanced S25 serisine aktif edecek onun dışı sınırsız sircle to sircle ile Gemini birleşebilirmiş(abonelik S23 S24'e gelir mi bilinmiyor)
-Samsung sitesinde gezinirken(hangi şeyinde hatırlamıyorum) yapay zeka özellikleri 2025 sonuna kadar gibi cümle yazıyor şu an TR sitesinde yazmıyor ben yabancı ülke olan bir ülkede böyle yazıyor. Yani Galaxy AI 2025 sonunda parayla verilebilir. Yani öyle düşünüyorum. Videolardada gördüm eğer bulursam yazacağım.
-Galaxy AI artık Adobe gibi yazı ile oluşturma gelebilir veya onun yerine genişletme çapraz değil artık belli bir oranda yan veya üsten aşağıdan büyütebilir.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Son zamanlardaki gelismelerinden sonra al para ile verirse yanlis yapar bence. Telefona 80-100k para verecegim bir de onun yapay zekasina mi para vericem?

Son zamanlardaki gelismelerinden sonra al para ile verirse yanlış yapar bence. Telefona 80-100k para verecegim bir de onun yapay zekasina mi para vereceğim?

Sitesinde 2025'in sonuna kadar gibi bir şey yazıyordu. Evet haklısınız IPhone'den bu kadar kat ve kat daha iyi olmana rağmen şunu paralı yapsa bile iPhone alınmaz ama yapmaması hem kendi şirket hem değerini kaybettirmez.

Uygulama ikonları bence daha iyi olabilir One UI'da.

Mesela ailem arkadaşlarım beğenmemiş şu an ikonları bende Dark sevdim beyazı kötü bana göre. Kamera aşağıda olması çok iyi olmuş daha iyi kontrol ediliyor.

Sitesinde 2025'in sonuna kadar gibi bir şey yazıyordu. Evet haklısınız IPhone'den bu kadar kat ve kat daha iyi olmana rağmen şunu paralı yapsa bile iPhone alınmaz ama yapmaması hem kendi şirket hem değerini kaybettirmez.
iPhone'un tek geride oldugu konu yapay zeka suan hala ama fp acisindan berbat bir durumda oldugunu dusunuyorum ve son zamanlarda Samsung cihazlara daha fazla yonelim oldugunu gormeye basladim. Bu durumda yapay zekayi ucretli verirse ne kadar iyi yaparsa yapsin dogru bir hareket olmaz.

IPhone'un tek geride oldugu konu yapay zeka şu an hala ama F/P acisindan berbat bir durumda oldugunu dusunuyorum ve son zamanlarda Samsung cihazlara daha fazla yonelim oldugunu gormeye başladım. Bu durumda yapay zekayi ucretli verirse ne kadar iyi yaparsa yapsin dogru bir hareket olmaz.

iPhone bizim ülkede daha pahalı Samsung'tan ama yurt dışında tam tersi. Vergiman sağ olsun fiyatlarda çok adil(!) bence de yapmamalı. Gemini 2.0 çıkacak onunla birleşirlerse çok iyi olur.

Hocam biz 80/100k veriyoruz da diğer milletler aylık 50 dolar ödüyerek alıyorlar.
Dogru fakat salliyorum suan cihaz 1200 dolar olsa da aylik yapay zekaya 10-20 dolar bile vermek bana cok mantiksiz geliyor, yani aldigim bir cihazin yapay zekasina yani bir yazilimsal ozelligine neden para vererek sahip olacagiz? iCloud tarzi bir durum olsa belki tamam diyecegim ama bu cok mantikli gelmedi, bence oyle bir sey olacagini da sanmam pek, ya da belirli cihazlara ucretli yapacaklardir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı