Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.580 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar tasarımı hoşuma gitti sizin gitti mi? Ne zaman çıkacak bir de.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.332 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #2 Ekim gibi amiral gemilerine dağıtılır diye düşünüyorum.
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 2 Ağustos 2024 #3 Lskow dedi: Arkadaşlar tasarımı hoşuma gitti sizin gitti mi? Ne zaman çıkacak bir de. Genişletmek için tıkla... Merak ettim bakabileceğim bir link var mı bulamadım da ben.
Lskow dedi: Arkadaşlar tasarımı hoşuma gitti sizin gitti mi? Ne zaman çıkacak bir de. Genişletmek için tıkla... Merak ettim bakabileceğim bir link var mı bulamadım da ben.
MelihGkk Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 1.445 Çözümler 2 2 Ağustos 2024 #4 Geçen ertelendiğine dair bir haber görmüştüm. Bende bekliyorum S23'te nasıl olacak acaba.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.580 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #5 S22 kullanıyorum bende. MelihGkk dedi: Geçen ertelendiğine dair bir haber görmüştüm. Bende bekliyorum S23'te nasıl olacak acaba. Genişletmek için tıkla...
S22 kullanıyorum bende. MelihGkk dedi: Geçen ertelendiğine dair bir haber görmüştüm. Bende bekliyorum S23'te nasıl olacak acaba. Genişletmek için tıkla...
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.332 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #6 2. soruya cevap yazmayı unutmuşum. Bence güzel olmamış daha güzel bir arayüz bekliyordum. Tabii gösterilenler doğru ise.
2. soruya cevap yazmayı unutmuşum. Bence güzel olmamış daha güzel bir arayüz bekliyordum. Tabii gösterilenler doğru ise.
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.190 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #7 Link atın bakalım.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.580 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #8 Aytemiz dedi: 2. soruya cevap yazmayı unutmuşum. Bence güzel olmamış daha güzel bir arayüz bekliyordum. Tabii gösterilenler doğru ise. Genişletmek için tıkla... Sonradan bende begenmeye başladım ilk basta kötü gibi geldi gözüme ama. Kennisgeving voor omleiding
Aytemiz dedi: 2. soruya cevap yazmayı unutmuşum. Bence güzel olmamış daha güzel bir arayüz bekliyordum. Tabii gösterilenler doğru ise. Genişletmek için tıkla... Sonradan bende begenmeye başladım ilk basta kötü gibi geldi gözüme ama. Kennisgeving voor omleiding
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 2 Ağustos 2024 #9 Günden güne kendini yenileyen ve değişim karşısında kaybetmeyen bir marka Samsung son 2 senede arayüz konusunda köklü değişimlere gitti ben beğendim hoş olmuş ayrıca ekim gibi çıkar denmiş fakat ertelenmiş sanırım.
Günden güne kendini yenileyen ve değişim karşısında kaybetmeyen bir marka Samsung son 2 senede arayüz konusunda köklü değişimlere gitti ben beğendim hoş olmuş ayrıca ekim gibi çıkar denmiş fakat ertelenmiş sanırım.
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.190 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #10 Lskow dedi: Sonradan bende begenmeye başladım ilk basta kötü gibi geldi gözüme ama. Kennisgeving voor omleiding Genişletmek için tıkla... Bence kötü ama böyle arayüz yapmazlar büyük ihtimalle yaparlarsada bayağı şikayet alırlar aynı Reeder'ın arayüzüne benzemiş.
Lskow dedi: Sonradan bende begenmeye başladım ilk basta kötü gibi geldi gözüme ama. Kennisgeving voor omleiding Genişletmek için tıkla... Bence kötü ama böyle arayüz yapmazlar büyük ihtimalle yaparlarsada bayağı şikayet alırlar aynı Reeder'ın arayüzüne benzemiş.