S24FE kullanıyorum bakalım bugün gelecek mi? Okuduğum tüm haberlerde bugün gelecek dendi ama daha uğramadı vicdansız
S24 FE'ye gelmeyecek bugün, kesin olarak düşünüyorum, daha Güney Kore'de bile S24FE'nin dağıtımı başlamadı.
Evet,bencede.S24 FE resmi olarak güncelleme kapsamına alınmadı bu ay sonunda ona bir tarih verilecek ve şu an Japonya, Kore gibi ülkelere One UI 7 verildi hala eksik cihazlar varmış Reddit'te tartışanlar bol bol var Avrupa'da ve Arap emirliklerindede şu an henüz alabilen tahminimce yoktur bende de bir Arap emirliği S24 ultrası var ve Türkiye'den hemen sonra alması gerekiyor resmiyete göre ama henüz bir şey yok bence bu geceye doğru gelecektir ya.
S24 Fe ye bugün gelmeyecek zatenS24Fe kullanıyorum bakalım bugün gelecek mi ? Okuduğum tüm haberlerde bugün gelecek dendi ama daha uğramadı vicdansız
S24 FE ye bugün gelmeyecek zaten.
Galaxy S24 ve Z katlama/flip 6 kullanıcıları️
One UI 7 kararlı güncellemesi Kore'de piyasaya sürülmesini yeni tamamladı.
Küresel yayın* muhtemelen 8-11 Nisan tarihleri arasında başlayacak. Bu güncelleme düğmesini izleyin.
*Hindistan, Avrupa, ABD, orta ve güney Asya vb.
orijinal;
Heads up, Galaxy S24 and Z Fold/Flip 6 users️
The One UI 7 stable Update has just completed its rollout in korea.
The global rollout* will likely begin between april 8 and 11. keep an eye on that Update button.
*India, europe, us, middle and south asia ETC.
Kaynak:
Ustam reddit linki atabilir misin?Middle için yayınlar başlamış çeşitli kullancılar Reddit üzerinde paylaşım yapmış. Bende de uae cihazı var şu an bir şey yok.
Hocam yeni haber filan varmı siz biraz bilgilisiniz.S24 Fe ye bugün gelmeyecek zaten
Galaxy s24 ve z katlama/flip 6 kullanıcıları️
One UI 7 kararlı güncellemesi Kore'de piyasaya sürülmesini yeni tamamladı.
Küresel yayın* muhtemelen 8-11 Nisan tarihleri arasında başlayacak. Bu güncelleme düğmesini izleyin.
*Hindistan, Avrupa, ABD, Orta ve Güney Asya vb.
Orjinal;
Heads up, Galaxy S24 and Z Fold/Flip 6 users️
The One UI 7 stable update has just completed its rollout in Korea.
The global rollout* will likely begin between April 8 and 11. Keep an eye on that update button.
*India, Europe,US, Middle and South Asia etc.
Kaynak:
Facebook'ta bulduğum bilgiye göre uygulama şu şekilde ilerlemeli:Seneye gelir artık,güncelleme işlerinde samsungdan kötü bir marka yok
Kafayı yersin, 4 aydır One UI 7 bekliyoruz.
İronisine yazdım bu arada 4 ayı.
Hocam yeni haber filan varmı siz biraz bilgilisiniz.
Bir Reddit GönderisiSeneye gelir artık,güncelleme işlerinde samsungdan kötü bir marka yok
Kafayı yersin, 4 aydır One UI 7 bekliyoruz.
İronisine yazdım bu arada 4 ayı.
Hocam yeni haber filan varmı siz biraz bilgilisiniz.
Facebook'ta bulduğum bilgiye göre uygulama şu şekilde ilerlemeli:
Samsung region:
South korea: SM-S928n (7th april)
Us (carrier): SM-S928u (10th april*)
Us (unlocked): SM-S928U1 (10th april*)
Canada: SM-S928W (10th april*)
Global: SM-S928b (14th april*)
China/Hong kong: SM-S9280 (?
bir Reddit gönderisi
One UI 7 yayın tarihleri; modele göre listelenmiştir - güncelleme saati: (GG/AA/YYYY)
(Kaynağım doğruysa bunlar Türkiye'deki güncelleme saatleri. Dünyanın geri kalanı da aynı olmalı diye düşünüyorum.)
Galaxy S24 serisi - 10.04.2025
Galaxy Z Flip 6 - 10.04.2025
Galaxy Z Fold 6 - 10.04.2025
Galaksi S24FE - 17.04.2025
Galaxy S23 serisi - 17.04.2025
Galaxy fold 5 n - 17.04.2025
Galaxy Z Flip 5 - 17.04.2024
Galaxy S23 FE - nisan 2025 sonu.
Galaxy S22 serisi - nisan 2025 sonu.
Galaxy Tab S10 - nisan 2025 ortası.
Galaxy Tab S9 - nisan 2025 sonu.
Galaxy Tab S8 - nisan 2025 sonu.