One UI 7 OTA, ROM sayılır mı?

keremslsb

Centipat
Daha fazla  
OTA olarak One UI 7 yukleyecegim. ROM sayilir mi ve bunu yaptiktan sonra diger guncellemeleri alir miyim? Guvenlik vb? Yardimci olursaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
OTA dediğimiz şey "Over The Air" dediğimiz official release değil mi? ROM sayılmak kısmını anladım yüklenen şey bir ROM zaten fakat bunu arayüzden yapıyorsanız garanti konusunda birşey çıkmaz. Onun dışında recovery üzerinden ROM flashlayacak iseniz root atmadan official romlar aracılığı ile ROM flashlayabilirsiniz, garantiniz gitmez.

dun yuklemeye calisdim shizuku uzerinden ota one ui 7 yukleyecektim s22mi fakat guncellenirken one ui update ederken %24 te fail veriyor yeniden baslatiyor one ui 6.1 de kaliyor cozumunu bilen varsa yardim edebilirmi

dun yuklemeye calisdim shizuku uzerinden ota one ui 7 yukleyecektim s22mi fakat guncellenirken one ui update ederken %24 te fail veriyor yeniden baslatiyor one ui 6.1 de kaliyor cozumunu bilen varsa yardim edebilirmi
Bir baktım ama sizin gibi sorun yaşayan bulamadım. Dosya bozulmuş olmuş olabilir. Kendiniz flashlasanız?

Bir baktım ama sizin gibi sorun yaşayan bulamadım. Dosya bozulmuş olmuş olabilir. Kendiniz flashlasanız?
TikTok shizuku method vardi hersey tamamladim fakat dedigim gibi %24 %25te fail diyip restart atiyor yorumlardada aydin sorunu yasayanlar var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250503_125543_TikTok.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_20250503_125551_TikTok.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 11
  • Screenshot_20250503_125558_TikTok.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 14
TikTok shizuku method vardi hersey tamamladim fakat dedigim gibi %24 %25te fail diyip restart atiyor yorumlardada aydin sorunu yasayanlar var.
Böyle birşeyi sizden duyuyorum. OTA'dan güncelleme isosu bir kere gelir ve bir daha yüklenmez. Kendiniz flashlamanız gerekli.

Böyle birşeyi sizden duyuyorum. OTA'dan güncelleme isosu bir kere gelir ve bir daha yüklenmez. Kendiniz flashlamanız gerekli.
Anladim tesekkurler.Peki bu csc olayi mesela s22 ye one ui 7 ilk kore sonra amerika ve maldivlere geldi ben kendi cscmi Turkiyeye gec geldigi icin INS(Hindistan) yaptim turkiyeyemj daha erken gelir yoksa Hindistanami dhaa erken gelir guncelleme bi bilgin varmidir acaba.

Region sıralamalarında Türkiye hep sonlara geliyor, EU ile aynı ROM'u alıyoruz. Hindistan daha erken gelir.

Region sıralamalarında Türkiye hep sonlara geliyor, EU ile aynı ROM'u alıyoruz. Hindistan daha erken gelir.
Tesekkurler bende turkiye gec geliyor dedikleri icin almanyaya gecmeye calisdim fakat dbt olmuyordu ondan sonra onerilenlerde hindistan vardi bende hindistan yaptim umarim yakin zamanda gelir ve sizce ne zaman gelir bu pazartesi veya cumaya kadar gelirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…