Şuan da kontrol ettim daha gelmemiş benim telefona muhtemelen 1-2 gün içinde gelir en başlarda pil optimizasyonlarında biraz problem oluyor fakat OneUİ7 daha stabil eski sürümlere göre geçin bence oneui7 ye %15 felan pil tüketimi artacaktır ama bu normal kabul edilebilir.
Şu an da kontrol ettim daha gelmemiş benim telefona muhtemelen 1-2 gün içinde gelir en başlarda pil optimizasyonlarında biraz problem oluyor fakat One Ui7 daha stabil eski sürümlere göre geçin bence One Ui7'ye %15 falan pil tüketimi artacaktır ama bu normal kabul edilebilir.
Şaka mı? Kaç haftadır S24 FE'ye şuan da dahil olmak üzere gelmedi S23 FE'ye mi geliyor. Tüm S24 serisine de geldi. Samsung gerçekten dalga geçiyor olmalı telefondan soğuttu insanı.
Şaka mı? Kaç haftadır S24 FE'ye şu an da dahil olmak üzere gelmedi S23 FE'ye mi geliyor. Tüm S24 serisine de geldi. Samsung gerçekten dalga geçiyor olmalı telefondan soğuttu insanı.
Dün yükledim çok bakamadım. Animasyonlar hoş olmuş, pil tüketiminde şu anlık olağan dışı bir şey yok gibi. Sadece AOD açıkken S25 de duvar kâğıdını hafif karartıp gösteriyordu o özellik gelmemiş. Now Bar'ın gelip onun gelmemesi saçma olmuş.