One UI 7, S24 Plus sorunlarını düzeltecek mi?

562660

Decapat
Samsung Galaxy S24 Plus cihazım var. Herkes telefonun tasarımını merak ediyorken, ben telefondaki sorunların, bugların düzelip düzelmeyeceğini merak ediyorum.

-4K 60 FPS UHD videolar kaydederken FPS'in düşmesi, videoların takılması (video ayrıntılarına girildiğinde 60 FPS değil, 57 FPS gösteriyor)
-60 FPS bir videoyu telefonun kendi video düzenleyicisinden kırpıldığı zaman, videonun ilk saniyeleri kasıyor.
-Berbat post-processing (çekim sonrası düzenlemeler). Ön kamera ile fotoğraf çekince telefon düzeltme yapmak isterken yüzü pikselleştiriyor.
-50 MP fotoğraflar çektikten sonra renkler çok kötü gözüküyor (12 MP özelliğinde böyle bir sorun yok)
- Avuç içini göstererek fotoğraf çekme özelliğini açınca, avucumu göstermediğim halde kendi kendine fotoğraflar çekiyor.
-Instagram'da birisinin mesajını sessize almama rağmen halen bildirimi geliyor (uygulamayla mı alakalı telefonla mı bilmiyorum)

Şimdilik aklıma gelen sorunlar bunlar. Sizce One UI 7 ile bu sorunlar ortadan kalkar mı? Beni aylarca One UI 7 için beklettikleri halde halen daha saçma sapan kamera sorunlarıyla karşılaşırsam. iPhone 11 veya 13'e geri döneceğim. Bu iş baydı artık.

Dosya Ekleri

• Samsung-One-UI-7-Terminplan-fuer-viele-aeltere-Galaxy-S-Galaxy-Z-und-Galaxy-A-Phones-bestaetigt.jpg
    228,4 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hafta almanız gerekiyor güncellemeyi çünkü en geç 16 Nisan denmiş galiba.

Hocam bende geçen haftalarda aynı cihazı aldım. Ben bahsettiğiniz sorunların hiçbirisini yaşamadım. Belki elinizdeki telefonda yazılımsal veya donanımsal bir sorun olabilir. Garantisi varsa bakıma göndermenizi öneririm. Ayrıca ilk dediğinize ekleme yapmak istiyorum. Bende de yer yer UHD 60FPS videolar çekerken, FPS düşmeleri oluyor ama hem bildiğime hem de deneyimlerine dayanarak sadece yetersiz ışıklı ortamlarda oluyor. Gün ışığında hiçbir sorun yaşamadım. Gün ışığında kamera performansı sizde nasıl? Bence One UI 7 ile bu optimizasyon sorunları götürülebilir.

Valla ben de telefonu alalı 3-4 ay olmuştur. FPS düşmesini başta düşük ışıktan kaynaklı zannediyordum ama sabahları da bu sorun ortaya çıkmaya başladı hem takılıyor hem FPS düşüyor. Post Processing olayı da yeni yeni ortaya çıkmaya başladı. Benim gibi aynı sorunu yaşayan başkaları da var;

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250406_013246_Gallery.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 79
Bende dediğiniz problemler yok ama internete dosya yükleyeceğim zaman, dosya seçme ekranı geç geliyor. Ayriyeten ekran parlaklığı (sadece Instagram'da) anlık yükseliyor azalıyor gibi görünüyor. Onun dışında bir sorunum yok.

Exynos mu Snapdragon mu? Benimkisi Exynos belki onla alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…