kafkaf45 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 581 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #91 Lskow dedi: "Abicim" diye hitap edemezsin bana bunu bil ilk başta. Düzgünce gelmez de geç. Genişletmek için tıkla... 35 yaşında birisi olarak edebileceğimi düşünüyorum. Beğenmiyorsan üslubu raporlar geçersin liseli arkadaşım
Lskow dedi: "Abicim" diye hitap edemezsin bana bunu bil ilk başta. Düzgünce gelmez de geç. Genişletmek için tıkla... 35 yaşında birisi olarak edebileceğimi düşünüyorum. Beğenmiyorsan üslubu raporlar geçersin liseli arkadaşım
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.591 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #92 kafkaf45 dedi: 35 yaşında birisi olarak edebileceğimi düşünüyorum. Beğenmiyorsan üslubu raporlar geçersin liseli arkadaşım Genişletmek için tıkla... Ben edilmesini istemiyorum. Sana da iyi forumlar.
kafkaf45 dedi: 35 yaşında birisi olarak edebileceğimi düşünüyorum. Beğenmiyorsan üslubu raporlar geçersin liseli arkadaşım Genişletmek için tıkla... Ben edilmesini istemiyorum. Sana da iyi forumlar.
E Efe KIPKINER Centipat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 458 Çözümler 2 13 Nisan 2025 #93 Lskow dedi: Yani 1 gibi gelir mi acaba? Yarın okul var uyumak istiyorum. Gece 1 gibi yani. Genişletmek için tıkla... Gece de gelebilir ama benim tahminim yarın akşama doğru falan diye içime doğuyor ama bir yandan da hiç gelmeyecekmiş gibi de hissediyorum
Lskow dedi: Yani 1 gibi gelir mi acaba? Yarın okul var uyumak istiyorum. Gece 1 gibi yani. Genişletmek için tıkla... Gece de gelebilir ama benim tahminim yarın akşama doğru falan diye içime doğuyor ama bir yandan da hiç gelmeyecekmiş gibi de hissediyorum
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.591 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #94 Efe KIPKINER dedi: Gece de gelebilir ama benim tahminim yarın akşama doğru falan diye içime doğuyor ama bir yandan da hiç gelmeyecekmiş gibi de hissediyorum Genişletmek için tıkla... Sabah inşallah gelir.
Efe KIPKINER dedi: Gece de gelebilir ama benim tahminim yarın akşama doğru falan diye içime doğuyor ama bir yandan da hiç gelmeyecekmiş gibi de hissediyorum Genişletmek için tıkla... Sabah inşallah gelir.
ThunderEkmegi53 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 904 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #95 Serious bug halts One UI 7 rollout indefinitely - Gizmochina If you haven’t received the update yet, this unexpected stop could explain the delay. www.gizmochina.com Böyle bir haber gördüm şaka gibi.
Serious bug halts One UI 7 rollout indefinitely - Gizmochina If you haven’t received the update yet, this unexpected stop could explain the delay. www.gizmochina.com Böyle bir haber gördüm şaka gibi.
kafkaf45 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 581 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #96 ThunderEkmegi53 dedi: Serious bug halts One UI 7 rollout indefinitely - Gizmochina If you haven’t received the update yet, this unexpected stop could explain the delay. www.gizmochina.com Böyle bir haber gördüm şaka gibi. Genişletmek için tıkla... Samsung yetkililerine şu videoyla cevap veriyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ThunderEkmegi53 dedi: Serious bug halts One UI 7 rollout indefinitely - Gizmochina If you haven’t received the update yet, this unexpected stop could explain the delay. www.gizmochina.com Böyle bir haber gördüm şaka gibi. Genişletmek için tıkla... Samsung yetkililerine şu videoyla cevap veriyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.619 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #97 Hala yok alan varmı? ThunderEkmegi53 dedi: Serious bug halts One UI 7 rollout indefinitely - Gizmochina If you haven’t received the update yet, this unexpected stop could explain the delay. www.gizmochina.com Böyle bir haber gördüm şaka gibi. Genişletmek için tıkla... Bunda ne diyor?
Hala yok alan varmı? ThunderEkmegi53 dedi: Serious bug halts One UI 7 rollout indefinitely - Gizmochina If you haven’t received the update yet, this unexpected stop could explain the delay. www.gizmochina.com Böyle bir haber gördüm şaka gibi. Genişletmek için tıkla... Bunda ne diyor?
kafkaf45 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 581 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #98 Cray12a dedi: Hala yok alan varmı? Bunda ne diyor? Genişletmek için tıkla... Telefonu tuş kilidi yaptığında açmanı engelleyen ciddi bir açık bulmuşlar ve bu yüzden güncellemeyi iptal etmişler. İleri bir tarihe kaldı anlayacağın
Cray12a dedi: Hala yok alan varmı? Bunda ne diyor? Genişletmek için tıkla... Telefonu tuş kilidi yaptığında açmanı engelleyen ciddi bir açık bulmuşlar ve bu yüzden güncellemeyi iptal etmişler. İleri bir tarihe kaldı anlayacağın
m3mt Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #99 kafkaf45 dedi: Telefonu tuş kilidi yaptığında açmanı engelleyen ciddi bir açık bulmuşlar ve bu yüzden güncellemeyi iptal etmişler. İleri bir tarihe kaldı anlayacağın Genişletmek için tıkla... Peki güncellemeyi çoktan alan telefonlarda bu sorun var mı? Hepsinde yok galiba. Varsa da napcaklar güncellemeyi geri mi çekecekler aga xD.
kafkaf45 dedi: Telefonu tuş kilidi yaptığında açmanı engelleyen ciddi bir açık bulmuşlar ve bu yüzden güncellemeyi iptal etmişler. İleri bir tarihe kaldı anlayacağın Genişletmek için tıkla... Peki güncellemeyi çoktan alan telefonlarda bu sorun var mı? Hepsinde yok galiba. Varsa da napcaklar güncellemeyi geri mi çekecekler aga xD.
kafkaf45 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 581 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #100 m3mt dedi: Peki güncellemeyi çoktan alan telefonlarda bu sorun var mı? Hepsinde yok galiba. Varsa da napcaklar güncellemeyi geri mi çekecekler aga xD. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi alanlara atıyorum 7.0.1 güncellemesi gibi bir güncellemeyle sorunu çözerler muhtemelen de alamayan bizler ne olucaz
m3mt dedi: Peki güncellemeyi çoktan alan telefonlarda bu sorun var mı? Hepsinde yok galiba. Varsa da napcaklar güncellemeyi geri mi çekecekler aga xD. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi alanlara atıyorum 7.0.1 güncellemesi gibi bir güncellemeyle sorunu çözerler muhtemelen de alamayan bizler ne olucaz