One UI 7 sonrası A34 5G ısınıyor ve şarjı hızlı bitiyor

oğuz1461

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben yaklaşık 1 yıldır Samsung A34 5G kullanıyorum telefondan çok memnunum fakat One iu 7 güncellemesini yaptığım günden beri telefon boştayken veya şarjdayken aşırı ısınmaya basladı ve şarjı da hızlı bitiyor. Telefon o kadar ısınıyor ki telefonu laptop soğutucusunun üstünde anca soğutabiliyorum yani One UI 6.1'de telefon gayet rahattı zorlayici oyunlarda bile fazla isinmiyordu fakat One UI 7'den sonra telefon sanki hep yük altındaymış gibi ısınıyor yani bu genel bir sorun mu? Ayarlardan bir sekilde sıcaklığı düsürebilir miyim acaba? Çünkü telefonumun sarji önceden 10 saat gidiyorsa şu an 5 6 saat anca gidiyor. Telefonu bazen sarja takmıyorum sarji var diye bakıyorum 80'den 50'lere kadar düşmüş önceden günde 1 veya 2 kere şarj etmek yetiyordu şu an 3 4 kere şarj etmek yetmiyor.

One UI 7 ile birlikte gelen pil sorunu genel sorun oldu. Genelde ya hard reset atarak düzeliyor ya da Samsung tarafından yeni bir düzeltme güncellemesi yayınlanması bekleniyor. Bu ikisi de çözmüyor ise tek çare One UI 6.1'e geri dönmek maalesef.

A16'da ne hikmetse pil ömrü uzadı. A34 5G gibi telefonda bu olmamalı.

Hard Reset attım düzeldi. Gerçi güncelleme yaptığım an direkt hard reset yaptım.(S24FE)

@Goblinhan_Yıkan, Bazı cihazlarda tam tersi durum olabiliyor. Dediğim gibi Samsung tarafından düzeltilmesi lazım.

One UI 7 ile çoğu cihazda olan bir sorun bir sonraki güncelleme veya gelecek yama ile düzeltmelerini umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…